Troposphere videoissa esiintyy Helsinkiin muuttaneiden maalaisten kärkikastia, odotamme innolla, mitä junantuomat ovat saaneet nahkalle viime leffan jälkeen.  DekkiTV haastatteli ohjaaja Teemu Metsäkylää videon tiimoilta.

Veksu: Uutta leffaa pukkaa, kerro vähän taustoja. Ketä siinä skeittaa, kauan sitä on kuvattu?
Teemu: Leffassahan skeittaa tietysti tää vakiintunu Troposphere porukka eli Olli Ilmonen, Tomi Rehula, Ville Kähkönen, Onni Saltevo, Joel Juuso ja meikällä on pätkä kans. Tähän leffaan on tullu lisäyksenä vielä Keiturin Ville. Olttiin vuosi sitten Shanghaissa reissulla ja Keituriltahan sitä matskua tulee, niin nyt on Villelläkin sit oma pätkä. Näiden lisäksi on matskua Aatsilta, Jöleltä, Michiltä, Huxilta ja Lepiltä.
Vanhimmat matskut on 2018 syksyltä kun oltiin Hollannissa reissulla.

Veksu: Kova jengi! Äijät on reissannu aika lailla, missä kaikkialla tätä on kuvattu?
Teemu: Hollanista on muutamat ja sitten Tanska, Espanja, Kiina, Kreikka ja sit Onnilta on pari matskua Ausseista ku se oli tossa talvella sielä, sekä Keiturilla on pari Latvia matskua.
Oon kyllä erittäin fiiliksissä siitä, et noinki monelta reissulta matskua tässä leffassa.

Ohjaaja Metsäkylä

Veksu: Onhan siinä 😅 Onko ollu pidempiä reissuja?
Teemu: Pisin reissu oli vuosi sitten, ku oltiin barcessa Rehulan kans kuukausi. Muut äijät kävi sielä sit vuorotellen sellasia parin viikon pätkiä. Muuten ollu sillain pitkästä viikonlopusta kahteen viikkoon noi reissut vähä vaihtelevasti. Kyl alkaa oleen kauhea polte päästä johki reissulle tai tourittaan.

Veksu: Joo ainahan sitä. Onko tullu matskua jo seuraavaan videoon? Tulee varmaan aika suomipainotteista.
Teemu: Joo suomipainotteista varmaan. Suomi supertour kiinnostais, mut siitä myöhemmin lisää! On joo tullu vähä matskua jo lisää. Vilffin kans ollaan käyty matskuttaa kun Onni ja Joeli on sairastuvalla. Sen lisäksi on pari nuorta rippaajaa ollu muutamia kertoja matkassa. Siitä ollu fiiliksissä!! Jyväskylään pitäis mennä niin pääsis kuvaileen ku Ogi heittää hirmusia.

Veksu: Kyllä! Oliko matkoilla kuumottavia tilanteita? Miten Kiinassa suhtaudutaan skeittaukseen?
Teemu: Ei nyt tuuu heti mieleen mitään kauheita kuumotuksia. Kiinassa oli vähä vaihtelevaa. Kaduntallaajat oli ihan fiiliksissä, mut sit oli mestoja missä oli vartijat heti paikalla häätämässä. Alettiin sit loppupeleissä ottaan aina kaverikuvia niiden kans, niin sitte nekin vaan naureskeli ja oli fiiliksissä. Kuumottavin keissi varmaan oli, ku ajoin vuokra-autolla kolarin Thessalonikissa hahahaha.

Veksu: Ai vittu. Tuliko laskua?
Teemu : Mut sekin hoitu ihan smootisti. Vakuutus korvas kaiken onneks, ja kreikkalaiset oli ihan chillisti siinä vaikka se oli ihan mun syy. Kaikki ohikulkijat tuli vaan jutulle ja jostain ravintolasta tyyppi toi meille vettä ja vähä siihe tyyliin jutteli, että ei se niin vakavaa ooo sattuuhan sitä. Kyrsi huolella aluks, mut loppupeleissä siitäki tuli vaan hyvä tarina.

Veksu: Ohhoh, Espanjassa olis tullu salee turpaan.
Teemu: Hahaha, ihan varmasti!

Ville Kähkönen BS 50-50

Veksu: Paha kysyä mitään kun ei oo vielä nähnyt videoo, mut kovat odotukset. Onko Landeplaza nimitys tullut teidän jengistä?
Teemu: Hahah, no on aivan varmasti! Märkä skates ja Troposphere porukoissa täys maalaisedustus.
Veksu: Mikä se ees on oikeesti? teatteri?
Teemu: Teatterin takapihan “plaza” se on. Siellä tuli toissa kesänä päivystettyä koko kesä. Ei kyllä ite käytä Landeplaza nimeä siitä ikinä, kai se on noitten hesalaiste juttuja.

Tomi Rehula

Veksu: Hahah. Äijä on Valkeakoskelta, minkälaista siellä oli nuorempana skeitata? On siellä muutama spotti kuitenkin.
Teemu: Joo onhan sielä muutamia spotteja, mut eipä siellä mitään skedesceneä ollu. Muutaman kaverin kanssa alettiin skedeen sillain etten kyllä muista ikinä sitä ennnen nähneeni livenä kenenkään skeittaavan. Sitten jossain vaiheessa lähettiin toiselle puolen kaupunkia Valintatalon kurbeille. Se oli iha himmee mesta sillo. Sielä saatto sit nähdä muutamia vanhempia skedeejiä, esim Tana ku tuli sinne niin oli siinä ihmeissään, ku se heitti jotain tretä ihan tatsilla ja menee muuten vieläki ihan tatsilla. Ja ai että, sitte ku Jätkä tuli paikalle Tampereelta tekijämiesten kanssa nii ai että, se oli fiiilis! Kyllä säväytti ne kerrat aina.

Veksu: Joo sama oli Toijalassa, siel ei ollu ketään muuta kun meidän porukka. Hahah, ketäs kaikkia oli mukana? (varmaan Simolaa ja Pennaa)
Teemu: Joo Simola ja Penna. Sit oli niitä Toijalan jätkiä kans Miika Huiko sit mikäs sen yhde tummatukkasen jäbän nimi oli. Se heitti joskus siihen siniseen ledgeen five-o:n.
Veksu: Joo Lasse Toijalasta niin kuin Miikkakin. Onko Koskissa tällä hetkellä skedeejiä?
Teemu: Nii Lassehan se. No Tana sielä porskuttaa vieläkin!! Mut on sielä sit muutamia nuorempia jätkiä, Miske ja Ere on muuttanu Tampereelle, mut ne käy kyllä koskissa skedeen jonku verran.

Veksu: Troposphere demo Valkeakosken parkille.
Teemu: Siis tämä!!
Veksu: DekkiTV tulee kuvaan. Toijalassa on kans aika uus betoniparkki.
Teemu: Demosta on höpötetty nyt jo sen verran et pakko se on vielä järkätä! Ja DekkiTV kuvaan todellaki!

Veksu: Joo hammertouri Toijala-Valkeakoski.
Teemu: Todellaki!! Se Toijalan parkki on hienon näköne.
Veksu: Siel on myös parit hänkät. Koskissakin on uus kinky.

Teemu: Ainiin sielä Eerolan koululla? Missä Huiko veti vanhan puuhänkän fronarokillla 🤯
Veksu: En tiä onko sama, ehkä. (toim. huom. se puureili oli ihan sairas)
Teemu: Sellanen kiiiltävä neliöputki.
Veksu: Jaakon ja Laurin äitin suunnittelema se piha. Tehny pojille pari reiliä.
Teemu: No mitääääh!! Eipä kova 😀
Veksu: Kyl
Teemu: Toivottavasti ne jätkät manipuloi äitinsä päätä spoteilla hahaha
Veksu: Niinpä. Oli siinä pieni suomilisä heti alkuun, mut se ei tietenkään oo suunnittelijan vika.
Teemu: Joo siihen vaikuttaa varmaan jotku maapallon napojen asennot, että Suomessa on vaan pakko olla se pikku lisä aina.

Onni Saltevo

Veksu: Ei kai täs muuta kun pizzaa vappudarraan ja leffa pyöriin. Onko lähettää terveisiä?

Teemu: Noo onhan niitä! Olin odottanut et pääsee pitään kunnon enskarit ja puheen ja kaikki. Nyt lievästi korpee, et menee leffa suoraa nettiin, mutta ei vaan malta odottaa koronan yli. Sellaset terveiset siis kaikille kavereille lähelle ja kauas, että aivan helvetin iso kiitos kaikesta. Kiitos kaikille ketkä on kuvannut meidän leffaan. Kiitos myös noille kavereille, jotka on jaksanu kuvata kun meikä hinkkaa, ja helvetin suuri kiitos jokaselle tytölle ja pojalle kenen kanssa on saanu viettää aikaa skeitaten ja ihan vaan paskaa jauhaen!

Veksu: Jees, kiitos ja onnea “ensi-iltaan”!
Teemu: Kiitos itsellesi!!

Kuvat: Teemu Metsäkylä ja Henri Nieminen