Designer Eetu Räisäsen ja valokuvaaja Samuli Karalan perustama Arcelevn yhdistää vaatesuunnittelun, visuaalisen taiteen ja musiikin yhteen streetwear-brändiin.

Nuoresta iästään huolimatta jo pitkään vaatealalla vaikuttanut Eetu Räisänen on perinteisen räätälinkoulutuksen saanut vaatesuunnittelija, joka yhdistelee luomisprosessissaan eri taiteenaloja musiikista maalaamiseen. Samuli Karala on kansainvälisen uran muoti- ja kauneusaloilla tehnyt valokuvaaja, jonka osaamista ovat hyödyntäneet muun muassa Vogue, I-D, The Observer Magazine, Marie Claire, South China Morning Post, InStyle, Muse, Elle ja Emirates Woman.

Tänä vuonna Eetu ja Samuli yhdistivät osaamisensa, ja Arcelevn sai alkunsa.

Kaikki Arcelevnin printtivisut luodaan Helsingin Vallilassa laatuun ja tuotantoarvoon panostaen. Printit tehdään valokuvaamalla, maalaamalla ja fyysisten installaatioiden päälle digitaalisesti rakentamalla. Arcelevnin ensimmäinen lanseeraus on sarja 100 % puuvillaisia, pitkähihaisia paitoja, joissa yhdistyy Eetun suunnittelema kustomoitu fitti ja Samulin kuvaama potrettisarja.

Streetwear-kulttuuri on aina saanut vaikutteita musiikista, ja brändi kunnioittaa niitä juuria Arcelevn Unsoundilla. Se on on sarja DJ mixejä, jotka on luotu toimimaan soundtrackina brändin vaatteille. Arcelevn Unsound numero 0001:n on kuratoinut Justus Valtanen.

Arcelevnin verkkokauppa lanseerattiin sunnuntaina 14.6. Löydät sen täältä.

Samasta osoitteesta löytyy myös Arcelevn Unsound 0001.

ASA and the Arcelevn long sleeve shirt.