Viikon Valitut #55: Valituiksi valikoituivat menestyksekäs Elastinen, uudistunut TIPPA ja hevoshullu Horse Attack Sqwad.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca Podcastissa.

Elastinen – Epäröimättä hetkeekään Feat. Jenni Vartiainen

”Olen tuntenut Jennin siitä asti, kun hän muutti Stadiin ja yhteisbiisi on aina ollut ajatuksena ilmassa. Ensimmäistä kertaa palat ja aikataulut loksahtivat kohdalleen” -Elastinen

Kahden ison nimen mahtipontinen duetto pohjautuu rakkauteen ja laittaa elämän arvot järjestykseen. Tuotannosta vastaa hittinikkarit Jukka Immonen ja Antti Riihimäki. Kirjoitin kappaleesta pitemmän yksittäisen artikkelin ja sen pääset lukemaan tästä.

”Haastan itseäni jatkuvasti laulajana ja askeleet eteenpäin pitävät musiikin tekemisen taas entistä mielenkiintoisempana. Oli mieletön kunnia saada laulaa tämä kappale Jennin kanssa.” – Elastinen

IG: Elastinen

FB: Elastinen

TIPPA – Kuulun kaupunkiin

Keikoillakin akustisen kitaransa kanssa nähty TIPPA on ainakin toistaiseksi viikannut trap viittansa komeroon ja luonut nahkansa uudelleen. Toivottavasti akkari on pysyvä osa artistia jatkossakin, koska sehän toimii aina ja kaikki trubaduurin alut voivat treenata komppaukset haltuun nuotion ympärille kokoontuneiden kaverusten iloksi. Elementtinä akustisuus toimii myös hyvin kontrastina koneella tehdyille rummuille. TIPPA toimii sanoitustenkin puolelta omaan korvaan mukavammin tälleen pehmeämpänä hahmona, kuin trap aikojen uho ja leveily meininki. Jokaiselle jotakin.

IG: TIPPA

Horse Attack Sqwad – Hevosmies

Suomalaisen grimen ratsuväki on jo lähtökohtaisesti niin hauska konsepti, että vakuuttuisin jo pelkän bändin nimen, katalogin ja promokuvan perusteella kuulematta yhtään biisiä. Energinen tempo, hevosista kertovat läpät ja tiukat flowt ovat paljastuneet toimivaksi komboksi, joka kantaa ilmeisesti niin monta biisiä kun niitä tehdään, sillä tuntuu toimivan yhä uudelleen ja uudelleen! Keikoillahan tämä kannattaa kokea, koska musiikkina sopii tanssittavaksi ja esitys on todistettuna energinen.

IG: HAS

FB: HAS