Aztra on kiehtova hahmo. Siinä missä räppipelissä tehdään monesti itsestä numero ja musiikkia siinä sivussa, hoitaa artisti asian täysin toisella tavalla, musiikki puhuu puolestaan.

Kaucas -kokoonpano on poikinut bändin oman materiaalin lisäksi myös loistavaa soolotavaraa. Niin Laineen Kasperin, Raipatin, kuin myös Aztrankin omat projektit seisovat vahvasti omilla jaloillaan. Aztran ensimmäinen soololevy Outoja Päiviä(Ähky Records) näki päivänvalon 2008 ja seuraavat albuminsa, vuonna 2010 ilmestyneen Öis -ja 2012 tulleen Kadonneen Aarteen Metsästys -levyn artisti julkaisi omakustanteena. Syksyllä 2014 ilmestyi ensimmäinen MNTTT -albumi Menetetyt, jolla Aztra yhdistää voimansa kulttimainetta kantavan ja oman lafkansa Katakombi Recordsin perustaneen Eevil Stöön kanssa.

TSEKKAA KESÄLLÄ 2014 JULKAISTU MENETETYT -VIDEO:

22. päivä maaliskuuta julkaistiin Aztran uusi single SLM. Vaikka mies hoitaakin kappaleen vokaalipuolen yksin, on biisi silti osa tulevaa MNTTT -albumia, jonka on luvattu ilmestyvän lähitulevaisuudessa. Tuoreen sinkun tuotannosta vastaa turkulainen Yung Larry, joka on esimerkiksi trapkentältä future grungen maailmaan sukeltaneen Tipan monen häränsilmähitin takana.

Kappaleen nimi SLM tarkoittaa artistin itsensä mukaan taivaaseen vieviä portaita.

 

Aztra facebookissa: https://www.facebook.com/4ZTR4/

Katakombi facebookissa: https://www.facebook.com/Katakombi-284687368656552/

Katakombi instagramissa: https://www.instagram.com/katakombirecords/?hl=fi

KUUNTELE TUORE SLM -SINGLE: