Tuoreet Sonyn sopparit käsissään duo toteaa tuoreimmalla biisillään ” Ei pystytty parempaan “. Nyt ei kuitenkaan puhuttu sopimuksista vaan mistä?

Vieraina Ideaali & Jay Who?

Reilumman pituisessa haastattelussa käytiin läpi äijien historiaa selaten myöskin fyysisiä CD:itä julkaisu järjestyksessä.

Mitä kuului julkaisujen yhteyteen bäk in the days?

Paljon maksoi? Miltä tuntui kun tilattiin satoja levyjä ennen kuin edes tiedettiin meneekö yhtään kaupaksi ja mitä sen eteen tehtiin ennen äly-laite aikaa, tai somea?

Tsekkaa uutta tietoa kuin myös nostalgia pärinää tihkuva haastis!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

“Pitkän parisuhteen loppu on varmasti yksi koviten kolahtavista asioista ja moni meistä käy sen läpi jossain vaiheessa elämää. Haluttiin tehdä biisi jossa maalaillaan sitä fiilistä, miten hämmentävää on pakata kasaan yhteistä historiaa kumppanin – ja samalla ystäväksi kasvaneen ihmisen kanssa. Toivottavasti tää puhuttelee ja jengi löytää tästä jotain itsestään. P’s and love. – I & J 🤘🏼’’ Näillä sanoilla lähettiin kuvaamaan biisiä, kun siitä kysyttiin. Miten uus biisi on pudonnu jengille tähän mennessä ja joko oot käyny kuuntelemassa? ☝️#ideaalijaywho #eipystyttyparempaan 📷: @markostrandvall

Henkilön 𝐈𝐃𝐄𝐀𝐀𝐋𝐈 / 𝐈𝐃𝐄𝐀𝐀𝐋𝐈 & 𝐉𝐀𝐘 𝐖𝐇𝐎? (@ideaalimusic) jakama julkaisu