Sliki ja Hamuelos julkaisivat tänään uuden biisin “Loukku” ja samalla tehtailivat House Party listan joka löytyy FEATin sivun valikosta soittolista osiosta!

Julkaisemme erilaisten vaikuttajien tekemiä listoja jokaiselle myös jatkossa, erilaisiin tilanteisiin, tunteisiin ja vuorokauden aikoihin vuoden ajasta riippumatta!

“Sliki & Hamuelos House Party playlist sisältää tanssittavaa ja meidän fiilaamaa musaa laidasta laitaan” – S&H

Äijät eivät käyneet studiolla mutta saimme muuten yhteyden freesin biisin tiimoilta pienen haastiksen muodossa koskien Loukkua!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Loukku tänä yön klo: 00:00. Video: @jensalexander

Henkilön SLIKI & HAMUELOS (@slikihamuelos) jakama julkaisu

Kenelle biisi on tehty?

Kaikille herkistelijöille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kaikille ketkä saa tarttumapintaa ja on- tai on joskus ollut samoissa fiiliksissä kun missä ollaan ite biisissä.

Mistä Loukku kertoo?

Biisi kertoo intohimosta ja tunteesta kun on voimakkaasti ihastunut/rakastunut. Enemmän niistä fiiliksistä kun konkreettisesti jostain tietystä suhteesta. 

Mihin tilanteeseen kappale sopii?

Sopii perjantai yöhön, tai sunnuntai aamuun, klubille tai nappikuulokkeisiin. Eniten ehkä pimeisiin, yksinäisiin öihin

Kummalle tää biisi on henkilökohtaisempi?

Molemmat samaistutaan yhtälailla fiiliksiin joten vaikee sanoo et kummalle henkilökohtasempi. Nää on vähän tälläsii kausittaisia fiiliksiä/viboja jotka tulee ja menee kun elämäntilanteet vaihtelee.

Kuuntelijoilla on nälkä, millon äijät julkaisee seuraavaa?

Meillä on hyvin fikas valmiita biisejä ja pyritään julkaseen niitä vähintään 2kk välein. Jotain isompaa kokonaisuutta tulossa myös sitten ku nähään et on sopiva hetki. Noita biisejä on mahollista kuulla ennakkoon meiän keikoilla.

Vapaat terveiset FEATin lukijoille?

Hyvää kesää 2019 kaikille feat.fi lukijoille! Nyt o vahva tunne et tulee yhtä hyvä ja kuuma kesä niinku viime vuon, ellei parempi. Nähää keikoil ja festareil!

 -S&H