Missä oot nyt-singlen ja siihen musiikkivideon julkaissut Lauri Haav on valmistelemassa debyyttilevyään. Featin toimitus otti jyväskyläläisen tuoreeltaan tentattavaksi. 

Kerro tästä uudesta biisistä ja musavideoista.

– Tein ton biisin noin vuosi sitten ja se kuvastaa mun kokemuksia ja tilannetta silloin. Asun vielä Jyväskylässä ja tehtiin Max Steffanssonin kanssa fiilistelyvideo siihen silleen biisi edellä. Tein Youtube-kanavan niin oli hyvä saada jotain materiaalia sinnekin.

Onks Youtubeen jotain muuta sisältöä suunniteltuna?

– Oon jotain miettinyt, et ois kiva saada jotain materiaalia kesän keikkareissuilta. Pääosassa kuitenkin musavideoita varten tein tän kanavan. 

Nää singlet enteilee jotain julkaisua. Onks se EP vai kokopitkä?

– Kyl täs alkaa oleen ihan debyytti-albumista kyse.

Näiden kahden singlen perusteella oot ottanu vähän soundillisesti eri suuntaa EP:n tyyliin verrattuna. Mitä on odotettavissa tuotannolliselta annilta? 

– Näil singleil on näytetty enemmän sitä tummempaa puolta albumista, et tulossa on enemmän värikkäämpää puolta ja jotain tunnelmaa on toki säilynyt siitä vanhastakin EP:stä. Toimiva sekoitus vähän kaikkea mikä tuntuu hyvältä. 

Entäs lyyrinen puoli, ootko vieny sitä johonkin suuntaan? 

– Se on ottanut tässä tekoprosessissa tietty erilaisia tuulia alleen ja siihen vaikuttaa kaikki mitä tässä aikana tapahtuu siihen asti kun se laitetaan ulos. Siel on pohdintaa vaikeemmista ihmissuhdejutuista, mutta levyllä ei kuitenkaan ole sellaista mustaa viivaa vaan on muitakin ajatuksia.

Onko tän julkaisun tekeminen vaikeempaa kuin aiemman EP:n?

– No EP:tä tehdessä tein vain biisejä ja en miettinyt tekeväni jotain julkaisua, mutta nyt oon tiedostanut et teen debyytti-albumia. En oo kokenut sitä vaikeammaksi ja porukka on pysynyt samana. Aaro630 kanssa tuotetaan kaikki ja Max on mukana sit visuaalisessa puolessa. Ruubenin kanssa on tehty musaa myös. Volymella oli pari räpimpää biisiä, mutta debyytillä haluan näyttää mun monipuolisuutta ja ehkä rikkoa myös rajoja tai ainakin tsekkaa mis ne rajat menee. 

Mitä kaikkee voi odottaa? 

– Torstaina 13.2 Mars festivaali Seinäjoella ja 29.2 Helsingis Korjaamolla keikat. Sit se levy tulee ennen kesää ja sit alkaaki ensimmäinen keikkakesä.