Ruma julkaisi eilen uuden “Tohvelisankari” -sinkkunsa, jolla virnuillaan leppoiseen tyyliin tuolle meidän kaikkien varmasti tunnistamalle ihmistyypille, joka viihtyy kavereiden seuraa paremmin seurustelukumppanin tossun alla. Biisin julkaisijana toimii artistin oma levymerkki Spessu Lafka ja sen biitistä vastaa Huge Hefner. Otin kappaleen kuunteluun ja läpät kehiin Rumalta itseltään.

Tässä tapauksessa, kun sanon jäljen olevan rumaa, on se pelkästään positiivinen asia. Artistin aiemmasta tuotannosta tuttua, lämpöisen rempseää fiilistä välittyy vahvasti tämänkin kappaleen läpi ja itse asiassa viba träkillä on niin chilli, että tuskin ne oikeat tohvelisankaritkaan tuosta ivailusta loukkaantuvat. Singlen mediatiedotteessa kappaleen aihetta kuvailtiin muun muassa seuraavin sanankääntein:

-Kaikki tietävät sen tyypin (moni meistä myös ollut se tyyppi jossain vaiheessa elämää), joka ihastuu ja jättää kaiken muun maailmasta pois, paitsi sen ihastuksen. “Tohvelisankari” kertoo juuri siitä, paitsi että sen ulkopuolisen KAVERIN silmin. Kappaleessa tohvelisankarin kaveri haikailee ystävänsä perään, jopa hieman katkerana, ja tahtoisi viettää aikaa “kadotetun” ystävänsä kanssa. Kappaleessa leikitellään koira-teemalla läpi kappaleen. “Hau Hau, how you doing brah?”

Juuri kyseinen “hau you doing” -läppä pudottikin itseni eniten ja toimii omaan makuuni biisin vahvimpana koukkuna. Oikeastaan koko biisi onnistui koukuttavuudessaan niinkin hyvin, että mun oli pakko kuunnella se monta kertaa. Tästä kunnian ansaitsee ehdottomasti myös biittiosasto, etenkin kertsissä melodia lähtee positiivisessa mielessä sanottuna suorastaan lapasesta, vai olisiko tässä tapauksessa kuvaavampaa sanoa, että tohvelista!

Tohvelisankariksi ei artisti itse häneltä asiaa kysyessäni tunnustautunut. Kysyinkin puolestaan, kuka toimisi esikuvana, jos tohvelisankarin viittaa pitäisi kuitenkin lähteä päälle sovittamaan.

-En suosittele tossuttamista, joten ei esikuvaa, mutta on mulla yks frendi, joka on ollu varmaan isoin tossu ikinä, meinaa KARE. Moi Kare, rakkaita terkkuja. Nykyään se on jo irti siitä maailmasta 😀 Kovin tossumestari vois olla varmaan Reino, ei Nordin vaan se, joka valmistaa tossuja.

Vaikkei Rumasta tossuksi olisikaan, niin muuten kaveri onkin sitten melkoinen monilahjakkuus, jonka uusikin single todistaa. Miehen musikaalisuus kuuluu mainiosti tälläkin kappaleella vaivattoman kuuloisesti ulos pulppuavan flown muodossa, eikä räppiä ja laulua yhdistelevä tyyli petä tälläkään kertaa.

Ruman lahjakkuus ei rajoitu myöskään pelkkään musiikkiin. Oon nimittäin kadehtien tsekkaillut tuon jäbän someskillejä ja kelaillut, että onko sillä jotkin kuvaussessarit joka päivä, vai miten ihmeessä homma pysyy niin mintissä. Nyt kynät ja muistiot esille jengi, sillä tähänkin saatiin vastaus:

-Ei oo hahah. Mä oon käyny levy-yhtiön järjestämän some-koulutuksen, jossa painotettiin säännöllistä julkaisua sekä, että kuvia pitää olla varastossa, jotta voi julkasta kun haluaa. Gearina mulla on niinkin kovat setit, kun iphone x, standi ja kaukosäädin. Siellä omenan kuvavalikossa on sellanen kun “muotokuva”, jota painamalla setti näyttää järkkärillä otetulta. Käydää välil frendien kaa räpsii tyylii kolmen kuukauden kuvat yhtenä päivänä ja välil sit tulee räpsittyy muuten vaan juttuja hetkestä.

Eli ei oo joka päivä sessiot, vaan mun kuvapankki on yhtä kattava, kuin jokaisella influensserillä somessa 😀 Toki ois fiksuu varmaan pitää sellainen illuusio, et mulla on joka päivä kuvaussessiot, haha! Vittu se muute maksais paljon! Nyt mä kävin ottaa seuraavaan sinkkuun promokuvat Balilla, häämatkan lomassa, sitä edelliset kuvaussessiot oli varmaan Niki Soukkion kaa 2018 hahaha.