Hetken hiljaiseloa julkaisurintamalla pitänyt Eepi Boloks pudotti juuri uuden pommin musavideon muodossa. Antisankarin biitillä varustettu Hyvää iltaa -träkki on Eepin tuotannosta tuttua tinkimätöntä tulitusta sekä karua karismaa, jotka ovat nyt saaneet rinnalleen vielä varsin viihdyttävän videon. Artisti kertoi Featille tuoreita kuulumisiaan.

Eepi Boloks, originaali tosiaanki, riimitteli tämä raumalaislähtöinen suveneeri suunsoittaja muinoin Noviisi -nimisellä biisillään ja oikeassa olikin. Eepin harteilla onkin ehdottomasti eräänlainen OG-statuksen viitta oman kuulijakuntansa keskuudessa  ja sen lisäksi, että hän on pitänyt kiinni omaperäisestä ja tunnistettavasta tyylistään, on myös kaverin jatkuva kehittyminen artistina ollut kiistatonta katseltavaa.

Viime kesänä julkaistun Eepidemia -lätyn jälkeen seurasi kuitenkin tovin kestänyt julkaisubreikki, mutta kuten monia muitakin suuria suomalaisia taiteilijoita, inspiroivat arktiset ankeudet ja talvinen tammikuu Eepiäkin purkamaan melankoliset mielentilansa paperille ja sitä kautta narulle.

-Kirjotin ton Hyvää iltaa -biisin joskus tammikuussa synkkyyden keskellä, kun teki mieli valittaa jostain. Mulla oli ensin valmiina toi eka verse, joka alkaa sanoin: “Hyvää iltaa hyvät naiset ja herrat” ja verseen loppuu sopi kans se “hyvää iltaa” -toteaminen ja siitä rakentu se kertsi.

Meni vähän aikaa ja löysin Antisankarilta vitun kovan biitin. No, sit tulikin korona ja halusin ottaa siihenkin jotenki kantaa, ni kirjotin viel sen vikan nelosen, Eepi kertoo.

Komppaan Eepiä, nimittäin Antisankarin biitti potkii vitusti ja vielä sellaisella tavalla, jonka uskoisin tempaisevan mukaansa niin boom bapin fiilistelijät, kuin uudemmankin saundin nautiskelijat. Hahmo Filmsin toteuttama video puolestaan onnistuu olemaan samaan aikaan biisin tunnelmaa sopivasti keventävä, mutta kuitenkin katu-uskottava.

-Toi videoprojekti lähtii sillee käyntiin, et kävin saman kaverin luona nauhottamas ton biisin, kuka teki ton videonkin, eli meikäläisen hyvä ystävä, joka pyörittää tota Hahmo Filmsiä ja tekee jengille musavideoita. Silt tuli toi idea tohon videoon ja seuraavaks oltiinki jo duunaa sitä.

Videon idea on “fake news”, et sitä lähettiin hakee ja se onnistuki helvetin hyvin. Sit ku tuli koronat ja kaikki, ni oltiin, et ei saatana tää natsaa tähän aikaan niin pirun hyvin. Tää oli mun eka julkaisu Eepidemia -levyn jälkeen, ni oli itelki vähän sillee, jos ei nyt painetta, mut sellast pientä tunnetta, et pitäs taas varmaan pistää jotain ulos, avaa Eepi.

Uutta levyproggista Boloksilla ei ainakaan vielä ole suunnitteilla, mutta onneksemme mies lupaa pysytellä aktiivisena jatkossakin.

-Tää biisi oli tällänen yksittäinen projekti. Viime kesänä julkaistun Eepidemian jälkee oli takki tosi pitkään tyhjä ja nyt täs talvel tehny taas jotain biisejä, mut ei oo vieläkään mitään uutta levyprokkist suunnitteilla. Kyl sekin sielt varmaan taas tulee jossain vaihees, mut nyt on lähinnä tulevaisuudensuunnitelmana duunaa musavideoi, et en halu enää julkasta yksittäisiä biisejä ilman sitä videoo.

Sellast kans vähän miettiny, et meikä on ite heittäny vitusti fiittei jengille, mut mun biiseil aika harvoin ollu ketää fiittaamassa, ni miettiny, et ois siistii tehä sellanen levy, mis ois joka biisil joku kova tyyppi fiittaamassa, Eepi pohtii.

Sitä odottaessa haluamme toimituksen puolesta toivottaa kaikille oikein hyvää päivää. Tai siis iltaa!