Viikon Valitut #54: Jalustalle nostettiin superlupaus Louie Blue, leppoinen Matti Tamonen sekä ainutlaatuinen Lauri Haav.

Viikon Valitut -juttusarjan tarkoituksena on kerätä joka viikon torstaiksi viimeaikoina julkaistuja teoksia yhteen artikkeliin useammalta eri tekijältä:

Louie Blue – Down the Road

Jo ensimmäisellä singlellään musiikki maailmaa ravistellut Louie Blue on tämän hetken mielenkiintoisimpia nousevia artisteja ja jopa kansainvälinen potentiaali on vahvasti läsnä nuoren herran tuotannossa. Vasta julkaistu Notes levy sai kirsikaksi kakun päälle vielä tämän funkahtavan modernin rallin musiikkivideon, joka kaikessa näyttävyydessään on myös kansainvälistä tasoa. Videosta vastaa Veeti Ossi ja tuotanto puolella kuullaan erittäin onnistuneen lopputuloksen takaa Pepe Jean Jr. & Perjantai4000. Popcornit syliin ja rentoon asentoon seuraamaan tämän lahjakkuuden menestystarinaa kohti kirkkaimpien tähtien joukkoon!

IG: Louie Blue

FB: Louie Blue

Matti Tamonen – Kaunis Feat. Afromikko

Rennon kertovan tyylin omaava Tamonen tarjoaa jälleen mukavan kevyttä kuunneltavaa räpin ystäville. ”Onkohan tuo kassa sitten sellanen morsian, jolle kahvia mielellään tuon kun se napsauttaa sormia?” -laini on hyvä esimerkki Matin mestarillisesta tarinankerronnan taidosta ja ääneen pohtimisesta, joka on eräänlainen koukuttava tekijä miehen musiikissa. Kertosäkeessä kauneutta tulkitsee kauniisti Afromikko, joka on soittanut kappaleeseen myös kitaroita, joista pääosin vastaa Jere Lilja. Tuotanto meriitit menevät ”instageimiä” suvereenisti pelaavalle The Kountille, joka  osaltaan kuljettaa kuulijan lempeän grooven keinuttamiin aallokoihin.

IG: Matti Tamonen

FB: Matti Tamonen

Lauri Haav – Missä Oot Nyt

Henkilökohtaisuus on aina koskettavaa biiseissä ja resonoi varmasti moniin kuulijoihin. Laurin omaperäinen tyyli ja äänen käyttö vie miestä pitkälle urallaan ja noususuhdanne on ollut ihailtavaa seurattavaa. Jokainen uusi biisi on tähän mennessä nostanut tasoja tasaiseen tahtiin ja nyt ollaan saavutettu jo sellainen taso, jolta poimitaan patsaita gaaloissa ja rokataan ne isot lavat yleisön laulaessa biisejä mukana. Taustasta vastaa Aaro630 ja molelmpien suorituksesta huomaa, että tässä ei mitään ohimenevää Sunnuntai sessaria olla tekemässä, vaan nyt on ladattu panoksia piippuun todenteolla ja kirjoitettu biisiä isolla kynällä. Tällä biisillä Lauri Haav pitää paikkansa yhtenä mielenkiintoisimmista nimistä tällä hetkellä. Visuaalit biisiin saatiin Max Steffanssonin toimesta.

IG: Lauri Haav

FB: Lauri Haav