Konsta työstää paraikaa uutta EP:tään ja tiputti siitä ensimmäisen maistiaisen. Suru Puseros -niminen kappale käsittelee eroahdistuksen tuomia tuntemuksia ja sillä tehdään samalla pesäeroa myös artistin aiempaan saundiin.

Jos Suru Puseros -biisillä taakse jäävät niin parisuhde, kuin pinttyneet musantekomallitkin, on artisti puolestaan löytänyt uudeksi kumppanikseen jonkinlaisen vapautuneisuuden, joka kuuluu itsevarmuutena hänen ilmaisussaankin. Hetken aikaa hiljaiseloa viettänyt räppäri kertookin fiilistensä musanteon suhteen olevan nyt huipussaan.

-Hyvil fiiliksil oon, ollaa tekemäs nyt EP:tä ja toi oli sen eka biisi. Kirjotettiin Mäkin kanssa Katutaso / Luotto Leibeli -diili ja sitä kautta tehään nyt musaa hyvillä fiiliksillä. Haluun hakee nyt vähän uusia kulmia ja saundeja mun uuteen musaan, ku oon vähän kyllästynyt “perusräppiin” / boom bappiin.

Olin pitkän aikaa jumissa musahommien kaa, enkä julkassut hetkeen mitään. Nyt oon taas löytänyt sellasen punasen langan, mitä oikeestaan aiemmin mulla ei ollut, niin tosi hyvä fiilis tästä. Et lisää musaa on tulossa ja joka päivä melkeen oon studiolla, artisti lupaa.

Kuvainnollisten eropaperien lisäksi allekirjoittaa on siis ehditty jo uusi levydiilikin, joka on osaltaan vahvistanut Konstan uudenlaista suhdetta musiikin tekemiseen. Mies vaikuttaakin olevan diilistä mielissään ja tuo uudella raidalla havaittavissa oleva rentous oli ilmeisesti läsnä myös sopparin kirjoitustilaisuudessa:

-Kirjotettiin toi diili oldschoolisti meidän parkkipaikalla auton konepellillä, naurahtaa Konsta.

Syvennytään vielä itse biisin sisältöön. Suru Puserossa on monessakin mielessä klassinen erobiisi, mikä ei ole siis huono asia suinkaan, vaan antaa kappaleelle sopivan samaistuttavuuden. Tästä huolimatta kukoistamaan pääsevät myös esittäjän persoona ja persoonallisuus, jotka tuovat samaistuttavuuden tueksi uskottavuuden, joka ajoittain tämän tyylisistä biiseistä voi jäädä uupumaan, jolloin jäljelle ei jääkään kuin tyhjyyden tunne ja muovin maku.

Konstan tapauksessa ei tuota ongelmaa onneksi ole, vaan tässä tapauksessa askel popahtavampaankin suuntaan vaikuttaa olleen toimiva ratkaisu ja kappale on syystäkin ottanut mukavasti tuulta alleen. Kuten kaikilla hyvillä biiseillä, on tälläkin kappaleella oma taustatarinansa, jonka yleensä parhaiten sanoiksi osaa pukea vain artisti itse.

-Toi biisi kertoo siit, et oot parisuhtees, joka voi huonosti ja muija lähtee. Sit jäät ikävöimään perään ja muistelee, mitä hyvääkin siinä oli, Konsta kiteyttää.