Joulukuun alussa Patoutumat -nimisen ensisinkkunsa tiputtanut Hallittukaaos valmistautuu ensimmäiseen keikkaansa, joka pidetään Järvenpään Fridassa 10.1. Kyselin hieman kavereiden kuulumisia koskien tulevaa keikkaa ja seuraavia julkaisuja.

Jos Hallittukaaos ei ole nimenä vielä tuttu, niin suosittelen sen laittamista takaraivoon, nimittäin bändin jäsenethän ovat kaikkea muuta kuin keltanokkia skenessä. Pitkän linjan tekijä Hurtta on soolona 3rd Rail Musicin artisti, Snäfä puolestaan kuuluu Monspin talliin ja on ehtinyt aiemmin urallaan jo striimata kultaa Kaikest Huolimatta -biisillään ja kolmas jäsen Paul on kerännyt kiitosta muun muassa Tapio Skoolin kanssa julkaistuilla yhteiskappaleillaan.

-Wadap veljet! Minkä tyyppistä kamaa on Hallittukaaos, onko jotain selkeetä agendaa tyylin tai sanoman suhteen?

“Joo, vähän synkempää tavaraa luvassa, mis sanotaan, miten asiat on ja kukkahattutädit ja jotkut voi pahottaa mielen, mut se ei kiinnosta vittuakaan”

-Mikä on paras ominaisuus tässä prokkiksessa, jos vertaatte aiempaan settiinne sooloartisteina?

Snäfä: “Kiva päästä tekee tälläsiä vähän agressiivisempia ja tylympiä biisejä. Avaa jengille vähän tota mun synkkääkin puolta, mitä en yleensä tee, ku tuleva soololevy ja Etelän Vetelät on sellast hyvä meininki-musaa. Tuntuu siltä, et ollaan samal aaltopituudella jätkien kans, joiden kans on luonnollista/ helvetin hauskaa tehä tätä. Ne on jalat maassa olevia, joilla on vähintään yhtä hallittu kaaos päässä ku mullakin”

Paul: “Se, että meillä kaikilla on kummiski erilainen sanoma sooloissa, mut silti täs yhteises tuntuu, et kaikil on jotenki yhteinen ajatus siitä, mitä luodaan! Kaikki elänyt erilaisen elämän, mut kaikkii yhdistää silti samat ajatukset, kokemukset ja mielipiteet”

-Onko teiltä odotettavissa albumia ja jos, niin milloin?

“Päätettiin tehä albumi omakustanteena ja se tulee ulos keväällä”

-Eka Hallittukaaos-keikka lähestyy, voitteko heittää vapaat terveiset faneillenne ja kaikille, että miksi kannattaa saapua mestoille?

“Jos haluutte olla osa historiaa ja haluutte nähä jotain, mitä ette oo ennen nähnyt, niin tulkaa paikalle 10.1. Järvenpäähän Frida -nimiseen mestaan! Lauteet lämmittää kivenkova Tapio Skool. Liput 10e ja keikal kuullaan myös parhaita soolobiisejä”