Otsikon mukaisesti tähän ja muihin kysymyksiin meille vastaa Henrik ”Tiisu” Illikainen Tiisu yhtyeestä!

Mitä tapahtuu bändille joka “feidasi” yhteisen haastattelun?
Puheista päätellen se hajoaa, mutta se on nähtävissä varmasti tulevilla keikoilla, pitääkö tämä paikkansa?

On se kyllä vaikeeta – sinkku on yhtyeen toinen julkaisu Kaiku EntertainmentKaiku Entertainmentin uudella LEFT-levymerkillä.

Haastattelussa tsekataan kokoonpanon tarina, kuka tekee mitäkin, kuka toimii diktaattorimaisesti suunnitellessa, mistä tuorein sinkku kertoo sekä mitä tänä vuonna tapahtuu!

Tsekkaa video ja kuuntele laadukasta musiikkia!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tänään olemme Tavastialla. Biisi on ollut ulkona päivän. Jos jokin on vaikeeta, niin sen vikan kertsin laulaminen säröllä. Dynamossa ei ihan onnistunut Onnistuukohan se tänään? Jotenkin sellainen fiilis, että kaikkien halukkaiden kannattaa tosissaan tulla paikan päälle. Oon ainakin odottanut tätä iltaa aivan hullun intensiivisesti. Ei tässä kai mitään ihmeellisempää kuin se, että me soitetaan peruskeikka.. mutta kun ollaan tehty sitä niin harvoin viime aikoina.. Nyyh, tänään vois juhlia, sille on aihetta <3 Ovet aukeaa klo 19 ja ihana Onni Rajaniemi & Antikyyniset soittaa klo 20. Sitten ollaan me. Tästä tulee hyvä ilta. Kiitos kaikesta ihanasta palautteesta koskien uutta biisiämme! T. Henkka Kuva Kerttu Malinen.

Henkilön Tiisu (@tiisuvirallinen) jakama julkaisu