Jo kesällä kameran kanssa bongattu Opaali julkaisi juuri ensimmäisen jaksonsa YouTubessa! Haastattelimme nyt ulkomailla majailevaa vlogi maisteria.
Mitä kanavan sisältö tulee olemaan ja miten mies voi lämpimämmissä maisemissa?

 

Mitä Opaalille kuuluu maailman valloitus matkalla?

“Mulle kuuluu vitun hyvää . Teen uusia aluevaltauksia kuten näkyy ja muutenkaan ei voi valittaa. Tää on mulle toinen koti kuitenkin. Treenaan ja sekoilen mielestäni sopivassa suhteessa.”

Mikä sai sut innostumaan vlogaamisesta?

“Raha ja tapaamani ihmiset . Vituttaa ettei mistään suostuta maksamaan mitään kaikki haluaa vaan ilmaista kontenttia tarjoamatta ees töitä (keikkoja) ja tuntuu että mua vähän black ballataan muutenkin. Mun numerot on kunnossa ilman niitä reporttereita ja soittolistojakin.
Mietin vaan mitä vittua mä niille ikinä tein . Ei kai se musa nyt niin paskaa ole, ainakaan mumerouden perusteella. Mitä ihmettä mä oon tehnyt etten oo esim. soittareilla, vituttaa ihan suunnattomasti. Päätin sitten että opetellaan uutta ja otetaan uus graindi kun ei kerran herroille kelpaa. Jengi varmaan luulee etten mä panosta tarpeeks mikä on täysin paska puhetta. Aina ollu tekijä enkö puhuja, noh oikeastaan molempia lol. Jos puhun niin teen vaikka siinä hetki menisikin.
Mä diggaan myös nauttia elämästä.
Se on Tärkeää ja jengi unohtaa sen. En mä voi evästäkään koko ikääni poistaa , kai.
Ihmiset myös positiivisella tapaa niin että täällä jengi auttaa ja tsemppaa. Tietenkään kukaan mitään spr tee mutta ei olla heti itkemässä kun kimpassa tehdään tai olla kateellisia vaan neuvotaan oikeaan suuntaan.
Myös tieto/taito on ihan eri level mä opin kuinka netillä voi tehä leipää vaikkei 100k subia olisikaan.
Veikkaan, että Suomessakin on kourallinen niitä (isommat lafkat jne) mut ne ei jaa sitä infoo.
En jaa kyllä saatana minäkään kellekkään Suomessa. En auta ketään kuka ei oo valmis auttaan mua. Suomen sanakirjassa ei ole sanaa ” yhteistyö”.
Ihan paska maku koko mestasta. Myrkyllisiä suhteita , ne valitut latte lesbot valitsee mikä näkyy ja soi. Montako kertaa sitä pitää lyödä päänsä seinään.
Mulle riittää, teen ite.”

Mitä sisältöä kanavalta voi odottaa musavideoiden lisäksi?

“Ihan mitä vaan. Eka mietin löhteäkkö reaktioista , vlogista vai podcastista.
Olin vähän hukassa että jotain teen mutta mitä?
Sitten aloin tosissaan etsimään ja löysin oikeat motivoivat ihmiset joten vaan taivas on rajana.
Alkuun mennään reissu vlogeilla koska satuin olemaan tien päällä enkä halua kuvata kotonani täällä pohjoisessa. En aijo olla “se apina kamera kädessä kenen kans pitää olla varuillaan”.
Pari maata ja pari tapahtumaa. Hyviä läppiä ja neuvoja mitä tehdä ja minne mennä vaikkei oliskaan miljonääri. Ehkä siitä on apuakin jollekin , mene ja tiedä.
Reaktio videoita varmasti jossain kohtaa. Helppo duunaa jos ei oo Massia vaihtaa maata kokoajan.
Podcasteista toki haaveilen myös mutta katsotaan nyt.
Musiikki kiinnostaa edelleen mut haluan ehkä päästää ihmiset vähän lähemmäs. Oon paljon muutakin kun tuomittu rikollinen. Se maine syö välillä.
En oo mikään konna mutta syödä täytyy. Hyvin.”

Ootko tulossa Suomeen kesäksi tai koskaan?

“Toki tulossa. Kk päästä reilu. On keikkaa buukattu, enemmänkin saisi olla.
Mähän asun kuitenkin siellä , toistaiseksi. Jengi unohtaa senkin.
Jos mulle ei ole Suomessa mitään niin miks olisin on kysymys.
Johan siinä pari talvea hytistiin.”

Terkut sivun lukijoille ja kelle muille?

“Terveisiä kaikille jotka on tukenu mua.
Ne jokka ei, vois kerätä ittensä tai imasta parsaa. Featille propsit ja tukijoille rakkautta loppuun asti.
Kesällä tulee paljon uutta musaa mulla on 2 projektia jo featteja vajaa valmiina. Että tsekakkaa ne ja pitäkää huolta toisistanne. Mä meen uimaan ja salille. Peace!”