Opaali julkaisi tänään viisi kappaletta sisältävän EP:n, joka kantaa nimeä “Big Homie”.

Opaali on suomalainen artisti, joka ei pelkää sanoa asioita kuten ne on. “Big Homie EP” on syntynyt karanteenin aikana. EP on tuotu suoraan Aasiasta Suomen markkinoille.

“Mä päätin jossain kohtaa et vittu nyt tehdään niinku levy levy, missä on kunnolla biisejä, kunnolla featteja ja energiaa.  Levy joka vie kuuntelijan ylös, alas, pohjamudista pilviin, velallisen ovelta aina privaattibileisiin missä nenut valkosena läiskitään isoja perseitä . 

Sit iski korona ja  perus hajoilu niinku varmaan kaikilla, mutta sain hyvää tekstiä siitä ahdistusmasarista ja tiesin et se on tilapäistä. Tää on G-ass prokkis niinku asiaan kuuluu, mutta kokisin että aikuisempi minä. Tässä on muutakin ku sitä pussinheittoo. Näiden vuosien jälkeen mä oon sen velkaa ihmisille ja ehkä tässä mä lasken vähän sitä suojausta ja näytän et mäkin oon vaan ihminen. Big Homie EP kertoo siitä mihin on tultu, mitä mä oon just niinku kaikki muutkin projektit . Pitäkää paska aitona, hyvässä ja pahassa.

Peace !”

-Opaali

 

Opaalilta ilmestyy myös kokopitkä albumi lähitulevaisuudessa. Levy oli alunperin tarkoitettu nyt julkaistavaksi, mutta korona pitkitti levyn valmiiksi saamista ja siksi karanteeniaikana tehty EP tuli pihalle.

Check it out!