FEATIN arkistosta: Opaali istui syytettynä käräjillä 07.01.2019. Otimme haastattelun ennen miehen Thaimaan reissua tammikuussa. Opaali kertoi FEATille avoimesti mikä on homman nimi ja miten asiat menevät tästä eteenpäin. Tuomionhan mies saa tulevana viikonloppuna.

Miten mies asiaan suhtautuu? Onko hän oikeasti osallisena “huumevyyhtiin”? Mitä syyttäjä miehelle vaatii ja minkä takia?

Tsekkaa haastis totuuksista, syytteistä ja äijän kuulumisista:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

https://youtu.be/AyLS3YhnaWI Siitä uutta vidii kehiin . Ihan hyvillä fiiliksillä laittaa jotain uutta ulos. Tästä on hyvä jatkaa. Biisin tuottanut , miksannut ja masteroinut yksi ja ainoa Jazzy – O. Kiitos @sammymarksman (as usual ) ja spessu kiitos mallille @marinalappi ja s/o viä @realsaunamies et olit mestoilla. Myös toki koko @feat.fi että saatiin käyttää tiloja näinkin kiire aikataululla. Mahtavaa että on hyvä porukka jonka kaa tehdä hienoja asioita. Pyytäisin kaikkia jakamaan ja supporttaamaan hyvää pössistä. Linkki biossa! Peace ! ✌💯 #opaali #orw #musavideo #flexaan #orwinc #musicvideo #flexing #gangstamusic #hiphop #realhiphop #jazzyo #suomihiphop #kotimainenhiphop

Henkilön Opaali (@opaaliorwinc) jakama julkaisu

v