Räppiä, trappia ja EDM:ää musiikissaan sekoittava Rankkalinna -yhtye julkaisi uuden Mielipuoli -nimellä kulkevan singlen. Biisi on melodisen tarttuva ja biisin huippuunsa hiotut soundit muodostavat toimivan kontrastin tekstisisällön kanssa, johon on jätetty hieman raakuutta.

AkuRankan, Sickihiiren ja HessuRopon(Lännen Prinssi) muodostama yhtye on operoinut vuodesta 2017 lähtien Vantaa pääkallopaikkanaan. Biiseissä on mukana roimasti lähiöestetiikkaa ja itseironiaa mikkitoimituksen ollessa itsevarman huoletonta. Taustojen crossover -lähestymistapa toiminee suuremmillekin ihmisryhmille yli pelkän räppigenren rajojen.

TSEKKAA “EN MÄ VALITA” -VIDEO VUODELTA 2017:

 

Energisestä livemenostaan kiitelty bändi esiintyy tänä vuonna myös kaksilla festareilla, heinäkuun lopulla Mellakka Festival -tapahtumassa Hämeenlinnassa ja syyskuun alussa Seinäjoki HHF -kinkereillä. Festarikeikkojen saanti ei ole tällä hetkellä mikään läpihuutojuttu, joten oikeaan suuntaan on bändi kulkenut.

TSEKKAA VIIME VUODEN TOUKOKUUSSA JULKAISTU “KU MÄ TUUN” -VIDEO:

 

Uunituore single Mielipuoli on miellyttävää kuunneltavaa jykevine alakertoineen, rullaavine trap -rumpuineen, koukuttavine melodioineen ja kertosäkeen lauluhuukki viimeistelee biisin hittipotentiaalin. Aihepiiri on varsinkin räppikentältä hyvinkin tuttu; femme fatale -tyyppiset naiset kiehtovat ja koukuttavat, vaikka takaraivossa itääkin tieto siitä, että kahden epävakaan ihmisen yhdistelmästä tuskin seuraa mitään hyvää.

“Sä oot mielipuoli, siks mä digaan sua – Mä tuon sut alas, siks sä digaat mua”

 

Rankkalinna Facebookissa: https://www.facebook.com/rankkalinna/

Rankkalinna Instagramissa: https://www.instagram.com/rankkalinna/?hl=fi

 

KUUNTELE “MIELIPUOLI” -SINGLE: