Kauan odotettu Pihlderberg tuottajalevy julkaistiin 14.12.2018 kolmannen musiikkivideon saattelemana.

Jyväskyläläinen pitkän linjan räppäri-tuottaja Rekami julkaisi kauan odotetun tuottajalevynsä (Monsp Records) digipalveluihin. Albumi pitää sisällään 19 raitaa. Feattaajina levyllä esiintyy kaiken kaikkiaan jopa 37 artistia:

Joosu J, Soul Valpio, Are, Kriso, Joniveli, Skandaali, Eetee, Van Hegen, Opaali, Ode, 2nen, Altis, Hannibal, Tapani Kansalainen, Laineen Kasperi, Silkinpehmee, Sere, Paleface, Iso H, Nikke Ankara, Bege, Rosvo, Tommishock, 6mäki, Stig Dogg, Stepa, Solonen, Super Janne, Julma H, Asa, Rhyi, Jussi Kuoma, Aina, Kosola, Juno, Huge L, ja MC Kajo.

Myös Rekami räppää kolmessa biisissä (Helppo voitto, Suut kii ja Pandana) – ja on tuottajalevylle tyypilliseen tapaan itse vastuussa levyn jokaisesta taustasta. Levyn miksaksesta ovat vastanneet Lex Loivar, Joniveli ja Pielmann. Albumin masterointi on Tommishockin käsialaa.

Katso toissapäivän julkaistu video Rekami – Pandana (feat. ODE):

Ensimmäinen videojulkaisu levyltä Kaikkee on (feat. Rosvo, Joosu J, Tommishock & 6mäki) löytyy tämän linkin takaa. Toinen Aidat (feat. Asa, Rhyi, Jussi Kuoma & Aina) puolestaan tästä.

Mikäli Spotify on boikottilistallasi taloudellisista, aatteellisista tai muista henkilökohtaisista syistä, pääset kuuntelemaan levyn haluamastasi suoratoistopalvelusta tästä linkistä.

Myöhemmin ensi vuonna (18.01.2019) levystä julkaistaan rajoitettu 500 kpl vinyylipainos (2LP), jonka voit ennakkotilata Katin tavarasta tai Levykauppa Äx:stä.

FEAT tavoitti Rekamin kommentoimaan projektiaan lyhyesti:

Halusin tehdä kokonaisuuden jossa tuotan ite niitä eri tyylejä monipuolisesti joita myös kuuntelen, ja halusin toteuttaa päinvastaisen projektin mihin on sinkkukeskeisessä streamimaailmassa totuttu. Biisien lukumäärä voi aiheuttaa ähkyn ensikuuntelulla mutta pidemmässä tarkastelussa luulen, että se voi pidentää levyn elinkaarta niinku se on jo tehnyt.
-Rekami

Shit is real, play that button: