Kuopiolainen rap-artisti Markku Let G julkaisi eilen 14.12.2018 yhdeksän kappaletta sisältävän albumin Tekee Asioita (julkaisija: FTK-levyt).

Ei liene liioteltua sanoa, että nykyajan hektisessä kvartaalitaloudessa on suoranainen harvinaisuus, kun levyllinen musiikkia julkaistaan kerralla. Kyllä. Niin, että levyä ei ole ripoteltu biisi biisiltä etukäteen suoratoistopalveluihin. Ihmeiden aika ei ole kuitenkaan ohi. Savossa nimittäin mikkkään ei oo mahotonta. FTK-mafia is here, once again.

Vierailevina MC:na levyllä kuullaan jenkkiräppäri WordUp (lue aiemmin tällä viikolla julkaistu juttu artistista tästä), OG Ikonen, Niko Nova, Riku Ryysyläinen, Tsydde ja Pramatik. Albumin tuotannosta vastaa useampi biittinikkari, josta tarkemmin artistin omassa kommentissa alempana.

Pitkäsoitto saateltiin bittiavaruuden kvanttipyörteisiin musiikkivideon kera, joka on katseltavissa alta:

FEAT sai allekirjoittaneelta kommentin:

Yo. Oon Markku Let G, 30 v. Hiphoppaillut reilut kymmenen vuotta enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Tekee asioita -levy on kirjoitettu kokonaisuudessaan vuonna 2017 ja äänitetty 2017-2018. Summailin levyllä pääsääntöisesti vuotta 2017, joka oli toisaalta helvetin raskasta mutta tavallaan todella avartavaa aikaa mulle ja ennen kaikkea sai mut taas innostuu räpistä ja sen tekemisestä, FTK:n suosiollisella myötävaikutuksella toki. Tuottajina levyllä mm. Davinsci, DJ Stedi, OG Ikonen & J-Boom. Sawo-vetoista biittinikkarointia siis! Super-stedi luonnollisesti myös skrätseissä! Featteja albumilla on FTK-kollektiivista ja tottahan toki myös grand old man OG Ikoselta, unohtamatta my man Wordup of Dope City, sup bro?!

Levy Spotifyssä, yo spin that shit: