Ensimmäisen soolo julkaisun jälkeen kuulemme Steissin kovimman milly rockaajan toisen julkaisun vihdoinkin!

TUSH! What? Saimme karanteeni elämää elävän mestarin kiinni ja nappasimme tiiviin haastattelun.

Wadap Theo! Miten sä oot voinu? Mitä kuuluu?
Hyvää kuuluu Bro kiitos paljon, aurinko paistaa lunta sataa vettä sataa tuuli puhaltaa ja olotila on yhtä sama ku säällä jos näin voi sanoa 😄

Mitä oot puuhannu täs koronan sekottaman maailman aikana?
Mä oon tosi paljon pysytellyt himassa ja kuunellu paljon musaa ja miettinyt tosi paljon mun menneisyyttä sekä tulevaisuutta ja miten aion tuhota tämä geimin. Ja totta kai pelannut tosi paljon videopelejä.

About vuosi viimesimmästä julkasusta, mitä sä oot tehny täs välissä?
No viimeisimmän julkaisun jälkeen mä oon oikeestaan päässy vetään omii soolo keikkoja pari mitä mä oon ite sopinut järjestäjien kanssa.
Se on oikeastaan ollut tosi siistii, koska se on kokemusta ja kokemuksista voi aina oppii jotain uutta. Keikkojen lisäksi oon päässyt tekemään tosi paljon uutta musaa MD$ kanssa ja monen muun artistin kanssa myös.

Julkaisu Sony Musicin kautta! Onnea! Mitä fiiliksiä soppari saa aikaan ja vaikuttaako se sun tekemiseen?
Kiitos erittäin paljon oikeesti ❤️.
Rehellisesti mä en ois kyllä ajatellu et mä olisin tullut sainaa näin aikasin Major levy-yhtiölle, koska mä oikeastaan halusin olla independent niin pitkää ku mahollista, ihan vaan koska mulla oltiin aina sanottu näin, mutta ku tapasi Sonyn porukan niin vakuutuin heti että tää on se mihin mun pitää mennä.

Aika luonnollinen duo biisillä, fiittaamassa tosiaan Cledos. Kerro omin sanoin ite biisistä Tush?
Tää tush biisi oltiin tehty oikeastaan jo viime vuoden joulukuun puolella ja tää biisi oli oikeastaan ensimmäinen biisi mikä mä olin koskaa tehny MD$ ja Cashin kanssa ja myös ensimmäinen kerta kun mä olin ollu heidän kanssa studiolla.
Tush biitti oli ensimmäinen biitti minkä he näyttivät mulle kun oltiin studiolla, muistan ku astelin studioon sisään ja kuulin kun biitti vaan paukutti seiniä, tiesin heti millä Flowlla tulla sisään.
Ottoja ei tarvinnut kun yks ottaa ja biisi oli jo valmis.

Mietittiin MD$ sen kanssa pitkään että pitäiskö ottaa joku tähän biisiin fiitille, kokeiltiin varmaan kolmen-viiden eri artistin kanssa, mutta mikään niistä ei oikee toiminu.

Cledos pyys multa että voiko hän tulla biisillä mä vastasin totta kai bro.

Vinkit lukijoille vaikeisiin aikoihin ja kotiaresteihin?
Peskää kädet pelatkaa paljon videopelejä. Pitäkää ikkunat auki mutta ei liikaa. Älkää menkö sinne ulos koska sen takii tää vaan kestää pidempää ja muistakaa juoda paljon vettä! 👍🏼

Kiitos haastattelusta!

Tsekkaa laajempi TheoFuegon haastattelu vuoden takaa!