Rivo on artisti, joka on pitkäjänteisellä duunillaan jatkanut tasaista nousuaan kohti räppigeimin eliittiä. Todisteena tästä toimii hänen suomenmestaruutensa lisäksi mm. miehen masinoimat Ykkösnyrkki -posseträkit, jotka suorastaan vilisevät skenen kärkinimiä. Koska kaveri on kaiken kukkuraksi vielä rautainen suorittaja livenä, oli hänet saatava ensitilassa Liveilmiöiden haastikseen!

Wadap Rivo! Olit juuri vetämässä liveä loppuunmyydyllä ALL IN – Urban Beats Cruise -risteilyllä. Millainen meininki siellä oli ja mitä jäi käteen reissusta?

-Oli kyl törkeen siisti meininki, keikka meni hyvin ja jengi diggas. Jäi hyvä fiilis ja kahen päivän darra.

Koostuuko settilistasi keikoillasi biiseistäsi, freestylestä vai kenties molemmista?

-Mun livesetti koostuu täl hetkel pääosin biiseistä, mut välillä sitä innostuu vähän freestylaan myös ja esimerkiks tuolla risteilyllä vedettiin pari biittiä freestylee yleisön antamista aiheista.

Äijä on toiminut soolokeikkojesi lisäksi tuplaajana Skandaalin keikoilla ja välillä myös Altiksen messissä. Mitkä ominaisuudet susta tekevät tuplaajasta hyvän?

-Joo oon ja ollu kyllä erittäin hienoja keikkoja. Varsinkin Skandaalin kans rundaaminen on ollu mulle itelle tosi iso virstanpylväs. Tuplatessa pitää tietty osata ne tuplattavat biisit hyvin ja myös seurata sitä MC:tä, ketä tuplaa jos näyttää siltä, et loppuu esim. happi tai sanoissa sekoo tai unohtuu jotain, niin sit pystyy paikkaamaan.

Keitä sun omaan keikkakokoonpanoosi sitten kuuluu?

-Mulla ei mitään ihan vakkaria jengiä oo, mut nyt pikkuhiljaa vakiintumassa, muutama keikka ollaan heitetty nyt sellaisella köörillä, että mun frendi Joona on ollu tuplaajana ja sit toinen frendi Jaakko ollu dekkien takana. Jaakon kans ollaan myös kuvailtu paljon.

Sun määrätietoisuuttasi ja kehittymistäsi artistina on ollut ilo seurata koko urasi ajan. Mikä on se voima, joka ajaa sua eteenpäin?

-Siisti kuulla, kiitos paljon. Jotenki se on varmaan se itsekriittisyys ja halu kehittyä kokoajan eri osa-alueilla ja ottaa vähän uusiakin juttuja haltuun. Tyytyväisyys tappaa kehityksen tässäkin, niin liian tyytyväinen ei voi -tai kannata olla.

Sitten hieman toisenlaisiin livehommiin. Käsittääkseni oot alkanut myös striimaamaan Twitchissä. Voitko kertoa tuosta hieman lisää?

-Haha joo, toi striimaushomma on itellä aika puuhastelua vielä, mut frendien kautta sekin alko kiinnostaan. Noi kaikenlaiset livelähetykset on hyvä tapa vuorovaikuttaa omien kuuntelijoiden ja seuraajien kanssa. Lähinnä räppäämistä, pelejä ja random shitinjauhamista ollu tähän asti, mut tästä ku saadaan hommaa vähän kasvuun, niin aletaan pitään hc freestyle-lähetyksiä.

Mitä suunnitelmia tulossa tälle vuodelle live- ja julkaisujuttujen parissa?

-Tän vuoden virallisista julkasuista sen verran, että EP tiputetaan tuolta Löylyltä ulos tänä vuonna ja muutama sinkku sieltä dropataan ensin. Sit battlerapin ystäviä vois vähän hemmotella ja tehä muutaman kunnon sylkysessarin youtubeen. Keikkaa tehään niin paljon kun tarvii ja sitä tulee, eli jos jonku baarin tai tapahtuman livevastaava sattuu lukeen tätä, niin buukkaa meijät keikalle, niin tullaan rokkaan ja saat energisen liven.