Kahden pitkän linjan tekijän, 6mäen ja Taskumatin muodostama tuore duo Velvet Boyz julkaisi tänään ensimmäisen singlensä Rullaan rullaan. Pehmeine syntetisaattoreineen, mörisevine bassoineen ja tietysti talkbox -vokaaleineen g -funkille kumartava biisi avaa yhtyeen äänimaailmaa, jota saadaan kuulla lähitulevaisuudessa täyspitkän albumin verran.

Vaikka Velvet Boyz tuore projekti onkin, yhtyeen muodostavat Velvet 6mäki ja Velvet Taskumatti eivät ole uusia tekijöitä kotimaisen urbaanin musiikin saralla. Omien kokoonpanojensa( Musta Perjantai, Tre-Funk III ) ja soolomateriaalinsa lisäksi 6mäki on tuottanut huikean määrän musiikkia muille suomalaisille artisteille, joista mainittakoon esimerkiksi Hannibal & Soppa, Tykopaatti ja OG Ikonen. Miehen talkbox -taiturointi on myös ollut ahkerasti käytettyä maustetta useiden räppäreiden biiseissä. Duon toinen osapuoli Taskumatti ei myöskään ole eilisen teeren poikia; mies on julkaissut soolona useamman pitkäsoiton ja tekee myös kokeilevampaa materiaalia aisaparinsa Subsensen kanssa Tuore Recordsin rosterissa.

TSEKKAA LYHYT FIILISTELYPÄTKÄ ÄIJIEN STUDIOLTA:

 

Rullaan rullaan on yksinkertaisesti todella miellyttävää kuultavaa. Miesten äänet ja rennon taitavat flowt sopivat täydellisesti yhteen letkeiden biittien päällä ja ainakaan allekirjoittaneen mielestä talkboxia ei vain voi olla liikaa. Ikinä. Biisi on kuin trippi loputtomaan kuumaan kesään, jonka halki ajetaan juuri kiiltäväksi vahatulla avo-Cadillacilla, takapenkki täynnä kauniita naisia. Bändi luonnehtii ensimmäistä sinkkuaan seuraavasti:

“Rullaan rullaan on ensimmäinen single Monsp Recordsin kautta julkaistavalta tulevalta kokopitkältämme. Se on ehtaa g-funkkia talkboxeineen, vinkunoineen ja pörinäbassoineen ja esittelee kuulijoille Velvet Boyzin sekä musiikkimme perusolemuksen, sametin. Albumi on lähes valmis ja on hetkenä minä hyvänsä lähdössä masteroitavaksi. Matka tähän pisteeseen on ollut helppo ja värikäs. Omalla mukavuusalueellamme ja ajoittain sen ulkonakin toimiessamme, saumaton yhteistyömme musiikinteossa on tuottanut levyllisen samettista g-funkkia. Studiossa ja sen ulkopuolella vietetyt tunnit ovat tuottaneet meille valtavasti iloa ja uskomme järkkymättömästi ilon olevan jaettu kuulijamme kanssa. Tee kuten Boyz, pukeudu nauttien samettiin ja hoida hommasi.”

KUUNTELE “RULLAAN RULLAAN” -SINGLE: