Velvet Boyz on täällä taas. Taskumatin ja 6mäen muodostama g -funk -duo julkaisi 9.5 toisen singlen lähitulevaisuudessa julkaistavalta pitkäsoitoltaan. Single kantaa nimeä Pastellipäivä ja on taattua Velvet Boyzia; tuotanto on omassa tyylilajissaan maailmanluokan tasoa ja pistää takuuvarmasti niskan nykimään. Räppi on rennon nokkelaa ja saa sisällöllään virnuilemaan siinä, missä kummankin mikkimiehen flow on todella pehmeä ja miellyttävä.

Tulevan pitkäsoiton ensimmäinen singlelohkaisu Rullaan Rullaan julkaistiin huhtikuun alussa ja se antoi ensimmäisen osviitan siitä, mitä tuleman pitää. Syntetisaattorit, pehmeän matalat bassot ja talkbox -vokaalit yhdistettynä samettisiin räppeihin on resepti, jolla bändi musiikkinsa valmistaa ja kuuntelijoille tarjoilee. Pitkän linjan tekijät pysyvät musiikillisesti omalla kaistallaan myös tuoreella Pastellipäivä -singlellään ja hyvä niin. G -funk on tyylilaji, jota ei Suomessa kovinkaan paljoa tehdä ja kun tehdäänkin, jää se monesti hieman puolitiehen laadullaan. Velvet Boyzilla ei tätä ongelmaa ole. Taustatuotanto on todella laadukasta ja korvia hivelevää ja räppien humoristisuus ei sorru slapstickin tasolle, vaan saa aidosti hyvälle mielelle ja laittaa hymyilemään.

TSEKKAA ETUKÄTEEN JULKAISTU FIILISTELYVIDEO:

 

Pastellipäivä -singlestä on tulossa myös musiikkivideo, joka kuvataan juuri tänään. Jos video yltää tasollaan musiikin kanssa samaan, on odotettavissa jotain elämää suurempaa. Samoin kumpikin julkaistuista singleistä lataa tulevalle pitkäsoitolle kovat odotukset ja eiköhän Velvet Boyz kyseiset odotukset täytä.

“Pastellipäivä on nostalginen, pastellipäivä on moderni. Pastellipäivä on It Was a Good Day 2019. Pastellipäivä on nyt, pastellipäivä on aina. Pastellipäivä on päivä joka muistetaan.”

 

Velvet Boyz Facebookissa: https://www.facebook.com/velvetboyz/

Velvet Boyz Instagramissa: https://www.instagram.com/velvetboyz/?hl=fi

 

KUUNTELE BIISI: