Tällä viikolla huomion saivat Tommishock, Laitapuoli, sekä Nuori Jupe.

Viikon Valitut -juttusarjan tarkoituksena on kerätä joka viikon torstaiksi viimeaikoina julkaistuja teoksia yhteen artikkeliin useammalta eri tekijältä:

Tommishock – Tommi räppää.avi

Räppäriuransa lisäksi myös miksaaja/masteroija -guruna tunnettu Tommishock tarjoilee verbaalista tykitystä uuden albuminsa Luksusautojen Hautausmaa julkaisun alla. Mies pudottelee suvereenilla tyylillään näppärää ja purevaa lyriikkaansa putkeen yhteensä reilut kaksitoista minuuttia. Hyvin vaikuttavan pätkästä tekee se fakta, että video ja verset ovat kuvattu sekä äänitetty yhdellä otolla purkkiin. Viimeinen verse biisistä on maistiainen tulevalta levyltä!

Pois painolastit, kun päätyny viimeinki oikeelle reitille /
anna hyvä syy ja mä teen saman mitä Pusha Drakelle /
sun musa on pleikkarin demotila, tuu testaa mun emoviba /
kato Tommii, se on sekoomas pian, flow alkulähteil ku Mesopotamia /

Luksusautojen Hautausmaa  julkaistaan 2.8. ja albumin myötä artisti luopuu nykyisestä nimestään – tulevat julkaisut tullaan kuulemaan LNGN -nimen alla.

“Halusin tehdä jonkun simppelin ja itselle mahdollisimman luonnollisen promon levylle, tommi räppää.avi on yksi monista sessioista, nyt se vaan kuvattiin ja äänitettiin. Kallialan videotiimille salute! Videon kolme ensimmäistä vetoa on yksi pitkä verse, vika pätkä on verse levyltä. Mulle biisien tekeminen ja räppääminen on kaksi eri asiaa, Luksusautojen hautausmaa muodostaa kolmiosaisen kokonaisuuden, mut mulla on edelleen satoja rivejä kaikesta muusta. Tää oli yks tapa tuoda esiin asioita, mistä ei hyviä levybiisejä saa. Mä oon kasvanut tuohon mielentilaan, ollut alusta asti sama fiilis. Samalla tommi räppää.avi on myös jäähyväiset tietylle ajanjaksolle elämässä, Enter LNGN.” – Tommishock

IG: https://www.instagram.com/tommishock
FB: https://www.facebook.com/Tommishock/

Julkaistu 31.07.2019


Laitapuoli – Mainittakoon

Laitapuoli on Anselmin ja Antisankarin muodostama rap-kombinaatio. Helsinkiläiset miehet ovat puskeneet omilla tahoillaan matskua jo hyvän tovin, ja yhteiskeikkailun myötä hynttyiden yhteen lyömisen jälkeen kappale Mainittakoon on julkaisujärjestyksessään yhteisprojektin toinen sinkku.

Biisi kertoo oman polun kulkemisen prosessista tinkimättömällä tyylillä, välillä palataan juurille ‘back in the days’ -menneisyyttä nykytilaan reflektoiden ja mietitään, mikä on todella hyvää ja tärkeää sekä mainitsemisen arvoista.

“Mainittakoon on kappale kiitollisuudesta ja oman tien raivaamisesta ilman kompromisseja. Mitkä asiat sulle loppupeleissä merkkaa eniten? Biisi juontaa juurensa jo muutaman vuoden takaa. Oltiin keikkailtu yhdistäen omia soolomatskuja ja “Mainittakoon” oli ekoja biisejä mitä sillon skriivattiin yhteistyömielessä. Tehtiin biisi lopulliseen muotoon vasta nyt, ja tavallaan oli hyvä antaa sen kypsyä. Biitistä ja mixistä vastaa Antisankari ja masterin loihti Minerva Pappi! Ollaan tehty kaikki alusta asti indienä pienellä porukalla ja äänitykset ollaan hoidettu meikän  kämpillä. Antaa ajan näyttää mihin tää kehittyy!” – Anselmi

IG: https://www.instagram.com/laitapuoli/
FB: https://www.facebook.com/laitapuoli/

Julkaistu 27.7.2019


Nuori Jupe – Mie Lit Ego (albumi)

Joensuulainen Nuori Jupe tiputti ensimmäisen kokopitkän julkaisunsa. Itsehavainnointia omaperäisellä tyylillä laukova räppäri on raikasta ja autenttista kuunneltavaa. Sanoitukset ovat pohdiskelevaa matskua ja tarinankaari kulkee oman päänsä kanssa painimisesta vahvojen mielipiteiden aiheuttamiin dilemmoihin ja sieltä positiivisen ajattelun tärkeyteen.  Itseanalyysin sekaan on myös ripoteltu sopivasti heittäytymistä, huumoria ja itseironiaa. Tuotanto on boombap -painotteista ja biiteistä vastaavat LKP, Da Hanski, P. Psychowski sekä Murtojoki.

“Levy on ennen kaikkea kokonaisuus, ja se toimii parhaiten kerralla alusta loppuun kuunneltuna.
Albumin teemana toimii ihmismieli ja ego. Syvällisestä ja monitasoisesta levystä voi löytää päihde- ja mielenterveysongelmaisen, sekä identiteettikriisistä kärsivän nuoren aikuisen kasvutarinan.” – Nuori Jupe

IG: https://www.instagram.com/nuorijupe
FB: https://www.facebook.com/nuorijupe

Julkaistu 26.07.2019

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TARJOAMAAN JULKAISUASI  JUTTUSARJAAN, LAITATHAN ITSESTÄSI JA JULKAISUSTASI ESITTELYN OSOITTEESEEN: [email protected]