Liiga Musicin tulokas Tomi Amor, Katutaso Äänitteen Louhi Fatt ja Killah Recordsin Mari Johanna valittujen joukkoon!

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca podcastissa.

Tomi Amor – VIIMEINEN EHTOOLLINEN

Liiga Musicin tuorein sainaus avaa pelinsä tyylikkäällä biisillä ja videolla. Elä vielä kun elät teema on kuolematon ja biisissä on lohdullinen tunnelma, vaikka pois menneistä sekä elämän lopullisen loppumisen ympärillä pyöritäänkin. Ehkäpä tuon lohdun herättää juuri se toivo, joka syntyy siitä tunteesta että täällähän me ollaan vielä ja jaettakoon tämä hetki veljien ja siskojen kanssa. Laajemman analyysin biisistä pääset lukemaan tästä artikkelista.

Tomi Amor Instagram

Tomi Amor Facebook

Louhi Fatt – Huomioo

Parisuhteen koukeroita tullaa varmaan ruotimaan musiikissa iät ja ajat, kuten tässäkin Daniel Okaksen tuottamassa biisissä. Biitti ja aihe kulkevat epäröimättä käsi kädessä ja laulettu kertosäe nostattaa biisin tunnelmaa. Tarinointi on tyylikästä ja tempaisee kuulijan mukaansa ja varmasti jokaisella on aiheesta kokemuksellista kosketuspintaa biisin ymmärtämisen avaimeksi. Mielenkiinnolla odotetaan lisää uutta Louhia!

Louhi Fatt Instagram

Louhi Fatt Facebook

Mari Johanna – Alien

Uskottava asenne jysähtää päin pläsiä heti ensimmäisten tahtien jälkeen. Räpit läpsii molemmille poskille ja basson järisyttää maata pistäen pään nytkyämään koko biisin alusta loppuun. ”Lennään sun Cityyn ja nostan ilmaan sen” ei jätä kuulijalle epäilyksen hiventäkään, että tässä bängerissä himmailtais tai tultais taivaalta varovasti. Killah Recorsin linja vaikuttaa erittäin hyvältä ja odotamme milloin Mari Johanne släppää taas materiaaliaan molemmille korville!

Mari Johanna Instagram