Smooth William, tyylikäs Jan Taagi ja härski Mouhous julistettakoot viikon valituiksi!

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca podcastissa.

WILLIAM – PENELOPE FEAT. CLEVER

Tein just millin” on aika paljon sanottu tuoreelta artistilta, mutta aika näyttää. Penelope on saundiltaan tätä päivää ja hienoa kuulla kansainvälistä yhteistyötä Cleverin vieraillessa tyylikkäästi vuorollaan. Mieli korkealla kuin lentokone tekstejään sylkiessään nuori artisti on varmasti määrätietoinen suunnastaan ja tästä tyypistä tullaan vielä varmasti kuulemaan jatkossakin.

William Facebook

William Instagram

JAN TAAGI – TUHLAAN AIKAA

Kuten edellisessäkin biisissä, tässäkin melodinen flow on vahvasti läsnä, joka on todella positiivista uuden ajan räpissä, oli se sitten tunetettu tai puhtaasti laulettu. ”Puhelin soi, mut mä laitan sen pois” starttaa säkeistön ovelasti soittoäänen tunkeutuessa korviin läpi biisin. Rutilus on viimevuosina pitänyt freesiä linjaa ja Jan Taagi on juuri tätä. Mahtava fiilistely biisi, sulavaa kerrontaa ja musiikillisesti mukavan kevyttä ja rentoa.

Jan Taagi Facebook

Jan Taagi Instagram

MOUHOUS – SORI EN OO PAHOILLANI

Mouhouksen tarina on kuin ”poika bändi” kollegoidensa Teflon Brothersin, eli musiikki härskiintyy härskiintymistään ja siitähän se kansa villiintyy, kuten Mouhouksen keikoilla voi todistaa. Sori en oo pahoillani sekoittelee eri tyylilajeja räpistä poppiin ja stadioneille tuotettuun rockiin. Tämä biisi tulee aika varmasti olemaan kovassa soitossa kotibileissä, klubeilla kuin jatkoillakin. Jyväskylän juomavedessä on lienee jotain, joka saa paikallisista räppipäistä kasvamaan isojen lavojen artiseja.

Mouhous Facebook

Mouhous Instagram