Tällä viikolla paikkansa valittujen joukosta ansaitsee hurmaava F, minttuinen Adi L Hasla sekä päättäväinen Le Fvbelos.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa.

F – Sä

Ehdottomasti tämän hetken yhdeksi mielenkiintoisimpiin artisteihin lukeutuva F vakuuttaa tälläkin kertaa. Taidokas räppäri/laulaja tuo melodiseen räppiin sitä tuttua ja turvallista luomumpaa saundia, tänä aikana jolloin lähes kaikki melodiset osuudet räppibiisin vokaaleissa hukutetaan samankuuloiseen autotuneen, joten melodinen ote ilman korville hyppäävää tunetusta on välillä todella kaivattua. Tuotanto ja rakenteelliset osuudet on hiottu eittämättä minttiin ja kappale on jälleen yksi todiste siitä, että tässä on yksi tulevaisuutemme kirkkaista tähdistä artistitaivaalla.

F Facebook

F Instagram

Adi L Hasla – Elämä On Komediaa

Surkuhupaisuus olkoon tämän kappaleen teeman alalaji. Pääasiana lienee, että itselleen ja elämään kuuluvien, myös negatiivisien asioiden traagisen ankeuden täyttämälle todellisuudelle voi myös nauraa suhtautuen siihen huumorilla. Veikeä biitti tasaisesti tamppaavan pianon vietävänä vie kuulijan mukavasti teeman sisälle, sillä biitti ja lyriikat osuvat tällä kertaa todella hyvin yhteen. Kertosäkeen naurun tylsän tekaistu intonaatio kiteyttää biisin tunnelman osuvasti.

Adi L Hasla Facebook

Adi L Hasla Instagram

Le Fvbelos – Hiljaa Feat. Shrty

Nyt on kyllä saatu kaksi, niin samanlaista äänensävyä samalle raidalle, ettei meinaa erottaa kumpi vetää missäkin kohtaa. Tyylikäs, useassakin merkityksessä leijaileva kappale pysyy hyvin Skorpionin valitsemassa linjassa ja YouTubesta löytyy myös biisin tunnelmaa mukaileva, Pinja Kanonin ohjaama musiikkivideo. Vaikka tekstien teema on jokseenkin puhkikulunut, hoidetaan flowt, äänenkäytöt ja rimmailut tyylikkäästi, sekä uskottavasti.

Le Fvbelos Facebook

Le Fvbelos Instagram