Tällä viikolla valittujen joukkoon pääsivät ajaton Olli Antonio, järjettömät Laineen Kasperi & Asa, sekä uudistunut Diison.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa.

Olli Antonio – Ei Oo Aikaa

Kertosäkeen sanat kiteyttään biisin teeman. Muusikot ovat usein kiireisiä ja viihtyy keikoilla ja studiossa. Lie tämäkin biisi saanut inspiraationsa siitä, että putkikatseinen artisti budjetoi usein aikansa keskittymällä oman uransa eteenpäin viemiseen. Lungisti räpätty kipale on oikein tyylikäs ja hyvin tuotettu Räxän toimesta. Universal Musicille ja Katutaso Äänitteelle kiinnitetty Olli Antonio on ollut aktiivinen ja ilmeisesti myös kiireinen mies.

”Onhan tää elämä paikotellen aika hektist. Mut must tuntuu et liian usein tulee käytettyy tekosyynä, ettei oo aikaa tehä jotain vaikkei oikeesti vaan kiinnosta tai jaksa. Nyt tän vallitsevan tilanteen alla oon huomannu, etten oo tehny mitään niist asioista mistä aiemmin valitin ettei oo aikaa. Ei mul kai sit vaan oo aikaa vaikka mikä olis.” -Olli Antonio

Olli Antonio Instagram

Olli Antonio Facebook

Laineen Kasperi – Järki Korhonen Feat. Asa

Laineen Kasperin uusin sinkku on ensimmäinen 3rd Rail Musicin julkaisema Kasperin soolo kappale ja totutusta poikkeavaa biisissä on myös sen, että Kassun sijaan kappaleen on tuottanut Bustaavat Budit, jotka vastaa koko seuraavan levyn tuotannosta. Vierailemassa kuullaan pitkän linjan tekijä Asa ja miekkosten tyylit osuu yhteen kyllä erityisen hyvin. Toivottavasti nämä kaksi lyövät viisaat päänsä yhteen vielä tulevaisuudessakin. Biisitä julkaistiin myös hauska musiikkivideo, jossa artistien lisäksi monet tunnetut kasvot ovat mukana kadonneen Järki Korhosen etsinnässä. Toivottavasti löytyy! Biisi löytyy myös 29.05.2020 ilmestyvältä Psyko Cowboy albumilta.

Laineen Kasperi Instagram

Laineen Kasperi Facebook

Diison – Lupauksii

Jayeyn miksaama ja artistin itse tuottama kipale on 80-luvun synthwave tyylinen poppi ralli, jossa räppi on jätetty laulun tieltä lähes kokonaan ja tässähän se toimii! Tyylikäs ja menevä biisi vie kuulijan surffaamaan syntikka-aalloilla ja menee myös aallon lailla smuutisti eteenpäin läpi kappaleen. Kuulostaa Diisonin löytäneen tyylinsä ja samalla linjalla on tehty myös tuplasinkun toinen biisi ”Sun Takii”. Hitti potentiaali hipoo tähtiä ja luulisi biisin löytävän tiensä musiikinjanoisen kansan korviin.

Diison Instagram

Diison Facebook