FEATIN uusi Viikon Valitut -sarja alkaa. Tällä viikolla huomion ansaitsivat Liigalaiska x Lauri Avaruudesta, Vaaleet ja Högen.

Musiikinjakeluinfrastruktuurin muuttuneesta luonteesta johtuen, kaikkine digi- ja streamausalustoineen, on tälle ajalle tyypillistä julkaista biisejä vanhan levy kerrallaan -ajattelun sijaan biisi kerrallaan. Musiikkia julkaistaan kuitenkin erittäin paljon.

Tämän juttusarjan perimmäisenä tarkoituksena on vastata tiedonvälityksellisenä alustana tähän julkaisullisteknisestä rakennemuutoksesta syntyneeseen haasteeseen – ja kerätä vastikään julkaistuja kappaleita yhteen artikkeliin useammalta eri tekijältä

Yhden miehen yksipuoluejärjestelmän levyraatijaosto on mielivaltaisessa diktaattorin autoritäärisessä ominaisuudessa käynyt läpi ajatuksella useamman kappaleen. Näistä itsevaltiaan ovat kiinnostavuudellaan, omaperäisyydellään, mystisyydellään ja informaatiosisällöllään vakuuttaneet seuraavat julkaisut:

Liigalaiska x Lauri Avaruudesta – Portti

“Meilt tuli sinkku just tulevalt eepeeltä ton Lauri Avaruudesta kanssa – ja enskuus tulee seuraava sinkku videon kera, helmikuus 3. sinkku ja sit maaliskuus koko proggis pihalle. -Liigalaiska”

Vaaleet – Kuppi

Debyytti; alkuun pari sanaa (into)himosta.
Video: Mizter Koshner
Master: TTLangen

Högen – Viesti

“Tuore Records julkaisi 21.12.2018 Högen – Mysteeri Ep:n. Vuonna 2019 luvassa on musiikkivideoita, singlejä, Lp, sekä runokirja. Alla artistin ajatuksia Ep:stä:

Ennen kaikkea haluan kiittää kaikkia EP:n valmistusprosessissa mukana olleita. Ilman teitä, ei olisi mitään. Nyt on. Kuusi kappaletta, jotka ovat nousseet muinaisuudesta ja hakeneet muotonsa tähän todellisuuteen nykykielen turvin. Mysteeri EP on ulottuvuuksien välinen matka. Muinaisuuden viestien lisäksi mysteeri EP on matka kohti tulevaisuutta. Manifestiä tulevasta. Mysteeri Ep:llä yhdistyy kulttuurit. Mysteeri EP käsittelee rakkautta. Mysteeri EP:llä käydään sielun kauniilla rannoilla, mutta myös rämmitään painajaisissa. Toivo ei kuitenkaan katoa koskaan. Todellisuuden raja on häilyvä. Mikä se oikea totuus edes on? Se taitaa jäädä mysteeriksi, mutta sitä yritetään selvittää vielä jatkossakin. -Högen

Mieli on kuin laskuvarjo. Se toimii tarkoitusta palvellen ainoastaan kun se on avoin. Kuuntele biisit.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan julkaisuasi kyseiseen juttusarjaan, laitathan itsestäsi ja julkaisustasi esittelyn osoitteeseen: [email protected]