Weekly Hype -juttusarja laajentaa feat.fi:n reviiriä myös ulkomaisiin julkaisuihin. Viikottaisessa juttusarjassa nostetaan tapetille tarkempaa katsausta varten jokin lähiaikoina julkaistu haippaamisen arvoinen ulkomainen teos.

Monipuolisesti tyylejä trapista countryyn yhdistelevä Yelawolf julkaisi kuukauden alussa Ghetto Cowboy nimeä kantavan pitkäsoiton. Provinssissa rokannut artisti kertoo levyn syntyneen samaan aikaan Trunk Muzik 3 lättynsä kanssa, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Ghetto Cowboyta tehdessä Yelawolf sanoo päättäneensä lopputuloksesta itse, kun taas edellisellä levyllä oli vastaava tuottaja. Levy ottaakin eroa 808-soundiin ja rakentuu vahvemmin orgaanisille elementeille.

Yelawolfin nimi tuli tutuksi Slim Thugin I Run lauluhookistaan ja ura onkin ollut vaiherikas ylä- ja alamäkineen. Räppärilaulaja kertookin kamppailleensa addiktion ja mielenterveysongelmien kanssa ja päättäneensä kirjoittaa iloa elämäänsä, josta Ghetto Cowboy syntyi.

Albumi lähtee hyvin käyntiin ja ensimmäisenä mieleen painuu tunnelmalliset hookit ja tarttuvat kitaramelodiat. Lyriikoissa kuuluu artistin juuret ja takapajuisuus hyvällä tavalla ja tuotanto sopii hyvin aiheisiin. Energisempää osastoa edustaa albumin alussa oleva Unnatural Born Killer ja Still Ridin’, joka tuo mieleen viime vuosikymmenen Texas-soundin. Kokonaisuuteen mahtuu myös So Longin kaltainen biisi, jossa kuuluu Eminemin vaikutus artistiin. 

Kappaleissa on myös progressiota ja akustista tunnelmaa särjetään kiukkuisella räpillä esimerkiksi Here I Am-kappaleella. Albumi rikkoo tutuksi tulleita tyylejä hyvin ja artisti kertookin aina pyrkivänsä haastamaan kuulijoita. Vierailemassa mukana on likaisen etelän legenda DJ Paul, joka tunnetaan paremmin Three 6 Mafia-yhtyeestä. Paulille on omistettu kokonainen skitti, jossa hän kehuu breikkibiittien ja kitaroiden käyttöä. Paulin orgaanista musiikkia ylistävä näkökulma on mielenkiintoinen, koska hänen voidaan katsoa olleen yksi Trappia inspiroineista tuottajista tehtyään Memphis-räpin tunnetuksi. Country Rich onkin yllättäen rauhallisimpia kappaleita albumilla.

Loppupuolella on myös toinen vierailijoita sisältävä kappale, jossa on mukana Big Henri ja Cup da CookUpBoss. Albumin lopettaa nimikkobiisi, joka vetää tunnelmallaan syvälle etelävaltioiden rämeiden keskelle. Kappaleen pitkä ja monipuolisilla instrumenteillään fiilistelevä loppu sitoo hyvin albumin pakettiin.