Marraskuussa alkaneen 25-vuoden ikään ennättäneen 36 Chambersin juhlavuosi on ollut aktiivinen legendaariselle yhtyeelle. Alkuvuodesta GZA esiintyi Tavastialla Liquid Swords vs. Dark matter– kiertueensa tiimoilta ja toukokuussa loputkin klaanista (Method Mania lukuunottamatta) nähtiin jäähallilla Gods of Rap-spektaakkelissa. Silmäkarkkia on ollut tarjolla livejen lisäksi myös Showtimen WU-TANG CLAN: OF MICS AND MEN-dokumenttisarjan muodossa. Tämän lisäksi tällä hetkellä Hululla pyörii fiktiosarja Wu-Tangin synnystä nimeltään Wu-Tang: An American Saga.

Videotuotannot eivät toki lopu näihin. Ghostface Killahs-albumia promoamaan julkaistiin viime viikolla youtubeen kolme musiikkivideota yhdistävä Ghostface Killahs Saga-lyhytelokuva. Videossa nivotaan yhteen gangsteroinnin vaiheita: suunnitelma, toteutus, juhlinta ja uhkaava virkavalta. 

Albumi on perusvarmaa Ghostfacea, eikä yllätyksiä ole. Tyyliin ei olla sotkettu uusia vaikutteita soundin, eikä flown osalta. Ghostfacen ajaton flow välittää tuskaa kuuntelijalle ja täyttää sillä sen puutteen minkä lyyrisessä osaamisessa uupuu. Läpät kuulostavat sille samalle ja tutulle, eikä niitä ole liikaa mietitty, mutta tämä ei Ghostfacen kohdalla haittaa. Herra onkin tunnettu hetkessä kirjoitetuista räpeistään, ainakin vierailuja tehdessään.

Wu-Tangin tyylille uskolliset leffa-skitit eivät ole enää niin voimakkaita kuin aikoinaan, mutta vetävät silti tunnelmaan onnistuneesti. Levyn aloittavaa Me Denny & Darryl-biisiä paremmaksi ei päästä, mutta pää notkuu tiputtelulle tyytyväisenä koko lätyn ajan. Kappaleet joilla vierailee muita Wu-Tangin jäseniä ovat tietenkin parhaita hetkiä levyllä, mutta Raekwonin Only Built 4 Cuban Linx-klassikolta uudelleen lämmitelty Waffles & Ice Cream jää vähän väkinäiseksi vedoksi. 

Levyllä on flexailua ja bilettämistä, joka ei istu tunnelmaan. Levyn lopettava Soursop-taittuu jopa vähän reggaehtavaan suuntaan. Henkilökohtaisella tasolla Wu-Tangin parasta kamaa ovat raa’an rosoiset biisit kuten Ghostface Killan Stroke of Death, jonka kaltaista tylyttelyä jään kaipaamaan tältä albumilta. Ghostfacen onkin huhuttu jo häärivän seuraavan albuminsa kimpussa, joka tulee kantamaan nimeä Supreme Clientele 2.

Juhlavuoden aluevaltaukset ovat hyvällä maulla toteutettuja, eikä vieläkään kukaan klaanin jäsenistä ole pappaantumisesta huolimatta lopettanut olemasta uskollinen tyylilleen. Wu-Tang pysyttelee ikuisena.