20-vuotias Pop Smoke menehtyi keskiviikkona Hollywood Hillsissä. Brooklynistä lähtöisin oleva nuori lupaus oli julkaissut uuden Meet the Woo 2 albuminsa helmikuun alussa, josta viikkoa myöhemmin deluxe-version parilla bonuskappaleella.

Bashar Barakah Jackson oli tunnettu matalasta äänestään ja hänen potentiaalinsa oli huomattu jo monien isojen tekijöiden toimesta. Nuorena häntä kutsuttiin matalan äänensä ja ulkonäkönsä vuoksi 50 Centiksi ja hänen tätinsä oli pojan miehistyessä sanonut noin voimakkaan äänen kontrolloivan ihmisiä ja suositteli opettajaksi ryhtymistä. Pop Smoke ei kuitenkaan viihtynyt koulussa vaan alkoi tekemään musiikkia. Pari vuotta räppiä tehnyt artisti oli kovassa nousukiidossa, mutta koki ettei ollut edes vielä tehnyt todellista läpimurtoa.

Kappaleilla matala flow soljuu tummanpuhuvien brittiläisten tuottajien drill-biittien kanssa taitavasti. Luontevaksi ulosannin tekee myös Pop Smoken tyyli olla kirjoittamatta räppejä ylös. Vainoavat biitit pysyvät koko albumin läpi yhtä tuimina muodostaen toimivan kokonaisuuden. Suurimmassa roolissa tuottajan häärii UK Drill tyylien taituri 808 Melo, jonka vimmatut äänimaailmat liikkuvat tehokkaiden bassojen voimalla ja rytmiä hakkaa moderni rumpusoundi. Tuottaja on tehnyt Foreinger-biisin, jossa vierailee isoja hittejä tehtaillut A Boogie Wit da Hoodie ja Shake the Room (feat. Guavo) on myös Melon säveltämä. Pop Smoken viimeisissä haastatteluissa hän paljasti Guavon kanssa syntyneen jo 9 uutta kappaletta ja vihjasi mahdollisesta yhteisestä mixtapesta. 

Ruisrockin epäonni rap-kiinnitysten suhteen jatkui, kun Pop Smoke ammuttiin keskiviikkona. Ensimmäisten tietojen mukaan kyse olisi ollut aseellisesta ryöstöstä, mutta viimeisimmät tiedot viittaavat tarkoitukselliseen murhaan. Pop Smokella oli takanaan rankka lapsuus ja oli jäänyt kiinni aseen hallussapidosta jo alaikäisenä. Räppäri oli kerennyt tehdä yhteistyötä jo starojen, kuten Travis Scotin ja Nicki Minajin kanssa ja jotain projektia oli kehitteillä myös vankilassa viihtyneen Bobby Shmurdan kanssa. Ovet olivat auki ja tyylille oli selvästi tilausta, mutta vaarallinen ammatti vaati taas uhrinsa. Viimeiseksi jäänyt instagram-postaus Hollywoodin kukkuloilta kohti öistä Los Angelesia veti hiljaiseksi.