Lauri Haav

Lauri Haav – Modernin R’n’B:n uranuurtaja

Lauri Haav, oikealta nimeltään Lauri Haavisto, on suomalainen vuonna 1997 syntynyt rap-artisti. Jyväskylästä ponnistanut artisti on aloittanut musiikin tekemisen jo nuorena, yläasteella alkaneilla biittien tekemisellä sekä kitaran ja rumpujen soittamisella.

Räppiä ja r’n’b:tä myötäilevä tyyli tekee artistista mielenkiintoisen tulokkaan PME Recordsille. PME kiinnitti Lauri Haavin rosteriinsa keväällä 2019.

Lauri Haav on viime kesänä esiintynyt omalla tyylillään mm. loppuunmyydylle Tavastialle Gettomasan levyjulkkarikeikalla.

Lauri Haav – FEAT.FI

Lauri Haav – Ura

Lauri Haav julkaisi ensimmäisen EP:n Kilipää omakustanteena vuonna 2018. Myöhemmin vuonna 2018 Lauri Haav julkaisi singlen Onksul Todisteit, singlellä kuullaan fiittaamassa Gettomasa ja Tohtori Getto.

PME Records nappasi lupaavan artistin vuoden 2019 keväällä ja ensimmäinen julkaisu PME:n kautta Nyt ja heti EP julkaistiin toukokuussa 2019.

Nyt ja heti EP sisältää jyväskyläläisen artistin tyyliin sulavaa flowta, pehmeää laulua ja taitavia tekstejä. EP:n kappaleista Onneton ja Onksul todisteit on julkaistu musiikkivideona.

Lauri Haav – Diskografia

Singlet

  • Onksul Todisteit feat. Gettomasa, Tohtori Getto (2018)
  • Nyt ja heti (2019)

EP:t

  • Kilipää EP (2018)
  • Nyt ja heti EP (2019)

Lauri Haav – Linkit & Some

https://pmerecords.fi/artisti/lauri-haav/
https://www.facebook.com/haurilove/
https://www.instagram.com/haurilove/