Tällä kertaa valituiksi valikoituivat korkealla liitelevä Kube, härskit Sini Sabotage & Seksikäs Suklaa, sekä odotettu GG Caravan mukanaan Paleface & Eicca Toppinen.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa.

Kube – Elon

Suomen villeimpiä tyylejä sylkevä Kube tiputti jälleen bängerin, jossa tyylitellään flowlla ilmekkäästi, heitetään artistin ominaisia hauskoja linjoja ja kerrotaan jälleen vertauskuvan kera, että miten korkealle sitä oikein mennään. Elon Muskin avaruuden valloitus on toiminut inspiraationa tälle biisille, jonka biitti on onnistunut kaikessa röyhkeydessään. Kube on harvinaisia räppäreitä suomessa, sillä hän tuottaa itse taustansa ja niin räpit, että biitit on laadultaan sitä kuuluisaa priimaa.

Kube Instagram

Kube Facebook

Sini Sabotage – Aerobist Feat. Seksikäs Suklaa

Jay Kovan tuottama keinuttava biitti toimii ja badass henkinen mikki preesens istuu molemmilla artisteilla hienosti. ”Mä taistelen et sun g-piste löytyy” läppä tuo hymyn huulille ja muutenkin Seksikäs Suklaa toimii feattina juuri biisin teeman vuoksi ja naulaa kyllä osuutensa Sinin rinnalla osuvasti. Sinin uudet biisit ovat olleet tyylikkäästi linjassaan ja antaa syyn odottaa tulevaa pitkäsoittoa.

Instagramissa: Sini Sabotage  Seksikäs Suklaa

Facebookissa: Sini Sabotage – Seksikäs Suklaa

GG Caravan – Viimenen puunoksa Feat. Paleface & Eicca Toppinen

”Se on hienoo” -hitillä aikoinaan päätään nostanut GG Caravan on tullut takas ja tyylillä! Kukapa muukaan sopii sinkkuna julkaistavaan biisiin seremoniamestariksi, kuin Paleface, joka tunnetaan kantaaottavuudestaan lyriikoissaan. Ekalla sinkulla nostetaan heti kissa pöydälle ja pureudutaan aikamme askarruttavimpiin ja akuuteimpiin kriiseihin kuuluvaan ilmastonmuutokseen. Mukavaa vaihteeksi kuulla oikeita soittimia välillä 808 rumpukoneen johtaman jyskyttävän synteettisen saundimaailman sijaan, kun soittimet ovat vielä sitä perinteisempää osastoa. Mahtava teksti mahtavan bändin säestäessä ja Eicca Toppisen mestarillinen ote selloon, nostaa tämän ansaitusti valittuihin ja pistää odottamaan uutta musaa tältä poppoolta!

Instagramissa: GG CaravanPalefaceEicca Toppinen

Facebookissa: GG CaravanPalefaceEicca Toppinen