Tällä viikolla valituiksi valikoituivat tallikaverit Etta & Bizi, lahjakkaat Lukas Leon & Nelli Matula, sekä tyylitajuiset Relaxantti & MF Taste.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa.

Etta – Verhot kii Feat. Bizi

Joonas Angerian ja Kiron tuotanto potkii mukavasti synabasson jyskyttäessä läskien rummun iskujen väleissä ja muukin syna-osasto on viilattu minttiin! Tuntuu tuoreelta kuulla tämmöistä saundia suomen musiikkikentällä, totuttujen trap maneerien toistuvien ideoiden kierrättämisen sijaan. Etta hoitaa osuutensa mallikkaasti ilman vaaran tuntua, mutta lopussa tyylikkäästi istutetussa räp-osuudessa heitetäänkin jo vähän härskimpää tekstiä. Kappaleella vierailevan Bizin osuus on lyhyt, mutta hoitaa hommansa tyylillä ja taidolla loistavalla saundillaan.

Instagram: EttaBizi

Facebook: Etta

Lukas Leon – KATO Feat. Nelli Matula

”Kato ku mä, kato ku mä, kato ku mä” hokema jää päähän soimaan jo heti ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen. Kappaleella on kaksi sukupolvensa lahjakkaimpia artisteja ja yllättävintä lienee on Nelli Matulan taidot räpätessä! Lukaksen osalta kuullaan odotetusti taidokasta sylkyä teknisine riimeineen ja sen herra kyllä osaa moitteetta. Tuottajan tuolilla tällä kertaa Zameezy ja biittihän bängää, kuten tyyliin kuuluu. Lyriikoissa korostetaan omaa hienoutta ja sanat saavat painoa kun tietää ketkä sitä omaa hienouttaan korostaa ja millä meriiteillä. Biisistä löytyy myös musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaavat Juuso Santala & Teemu Haataja.

Instagram: Lukas LeonNelli Matula

Facebook: Lukas LeonNelli Matula

Relaxantti – Sanosano Feat. MF Taste

Puskista skeneen iskenyt Relaxantti iskee jälleen ja yllättävän heittäytymisen DJ-pöydän takaa mikin varteen hypännyt MF Taste vierailee kappaleella kuin vanha tekijä. Ekstoottista vibaa hönkivän biitin päälle herrat tyylittelee monipuolisesti käyttäen rytmisiä ja melodisia elementtejä flown toistamatta liikaa itseään. Biisi on valituksi päätymisen lisäksi viikon yllättäjä ja luulen viimeistän nyt sen kuuluisan jengin ottamaan tarkastelun alle nämä kaksi skeneä raivaamaan tullutta tyylitajuista herrasmiestä.

Instagram: RelaxanttiMF Taste

Facebook: MF Taste