Tämän viikon valitut ovat hullut Hassan Maikal seuranaan Lukas Leon, jyräävä LÄHIÖBOTOX sekä vakuuttavat Ares mukanaan El Migu.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viime aikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa.

Hassan Maikal – Hullu Feat. Lukas Leon 

Lähes hypnoottisen alun saattelemana hypätään maailmasta toiseen ja tyylit tarjoillaan pöytään nöyristelemättömällä asenteella. Teema puhuttelee varmasti nuoria taiteilijoita, jotka ovat seuranneet omia polkujaan totuttujen kaavojen ja reittien sijaan. Lukas Leon sylkee nälkäisesti ja taidokkaasti rivinsä, kuten odottaa saattaa ja kappaleen kruunaa lopussa kuultava vuorottelu, eli vanhan kunnon back 2 back. Bängäävästä biitistä vastaa Alvar Escartin ja näyttävän sekä biisiä tukevan videon on ohjannut Merikallio & Jack Murda.

”Hullu lähti tunteesta, joka mulle tulee välillä kun teen omaa juttuani, eikä muut aina ymmärrä mitä koen. Mua on pidetty hulluna kun oon uskonut artistiuteen ja omaan ääneen. Elämme jokainen omassa maailmassamme ja ne maailmat saattavat poiketa toisistaan” – Hassan Maikal

Instagram: Hassan MaikalLukas Leon

Facebook: Hassan MaikalLukas Leon

LÄHIÖBOTOX – Saunan Takana

”Kuuntele mua saatanan vitun jäbä, oon valmis paskoo jengii, vaikka ei oo paskahätä” Sanojen saattelemana saatetaan jengiä saunan taakse, jossa tilaa on. Vasta julkaistu Rikkinäinen Suomi” -nimeä kantava albumi toimii kokonaisuutena ja suosittelen vahvasti ottamaan haltuun koko levyn. Bändin musiikki on omaa laatuaan tällä maankamaralla, sillä siinä yhdistetään särökitaroiden kuljettamaa raskasta mättöä yhdistettynä räppeihin, jotka ovat sanallistettuja agression purkauksia. Mikin varresta löytyy komiikan taitava kaksikko, eli Seksikäs Suklaa sekä Dosdela, jotka luovat mielenkiintoisen kulman vakavien aiheiden pureskelussa, pitämällä kuitenkin pilkkeen silmäkulmassa. Tämä on todistettava livenä!

Instagram: LÄHIÖBOTOX

Facebook: LÄHIÖBOTOX

Ares – Lego Feat. El Migu

Toisille aikuisuus on sitä että siirrytään legoista setelinippuihin, mut kasaaminen jatkuu. Vaikka räppi tyylilajina elää ja kehittyy eri suuntiin, niin onneksi toisten biiseillä vierailu ja mikissä tiheäkin vuorottelu pysyy. Teema on tosi trapmainen, eli grindataan, kasataan sitä stackia ja edetään ura edellä. Mikäpäs siinä, sillä sitähän nämä nuoret lupaukset lunastaneet nuoret artistit tekevätkin. Tuotannosta vastaa edesmenneen MKDMSK:n postuumin albumin tuottanut Salahpolo ja tausta on tyylilleen uskollinen ja elää mukavasti osasta toiseen.

”Tää biisi edustaa mun tulevaa saundia paremmin kuin aikaisemmat julkaisut, mutta myös muunlaista matskua on tulossa. Mulla on vielä monta olennaista puolta näyttämättä itsestäni ja tää oli yks niistä” -Ares

Instagram: AresEl Migu

Facebook: Ares El Migu

 

Ota haltuun Viikon Valitut soittolista: