Tämän viikon valituiksi valikoituivat tasoja nostanut Jakob, videogeimin äärimmäisyyksiin vieneet Mikael Gabriel ja Nublu, sekä vahvaa näyttöä osoittanut Kimi Hedrix seuranaan mahtava PistePiste.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa. (Viikon Valitut osio ei poikkeuksellisesti tämän viikon Sonnin Taacca -podcastissa)

Jakob – G

Nyt bängää biitti isosti ja räpit on syljetty energisesti villillä tyylillä uskottavasti päin pläsiä. Kyyti on kovaa ja biisi tempaisee mukaansa, pitäen otteessa intensiivisyydellään. G on anthemi kaikille, jotka raivaavat lähiöistä omatoimisesti tiensä, keinoja kaihtamatta, lakipykäliä väistäen.

”Aina varonnu kyttii, pidän huolen ne ei saa mua kii” -heitto luo kuvaa, kuinka Jakob on toimissaan yläpuolella ja täten koskematon hasla. Virkistävää kuulla gangsta-aiheinen biisi, joka kaiken lisäksi nostaa artistin tasoja isoja harppauksia eteenpäin ja ulosanti kertoo, että enää ei pelleillä! 

Biisistä löytyy myös tyylikäs ja edustava OGP Median Oguzhan Pekerin ohjaama musiikkivideo. Kova on meininki!

Instagram: Jakob

Facebook: Jakob

Mikael Gabriel – Universum Feat. Nublu

Miklun virolaiset juuret ja rajat ylittävä molemminpuolinen arvostus on saanut aikaan erikoisen kaksikielisen yhteistyön, jota ei olla tehty sivussa vasurilla, vaan tuotannon audiovisuaalinen laatu on viety äärimmilleen. Universumiin Marta Vaarikin ohjaama, isolla työryhmällä toteutettu pätkä on varmasti yksi näyttävimmistä musiikkivideoista, mitä näillä lakeuksilla on tehty.

Monille suomalaisille tuntematon Nublu on tällä hetkellä yksi Viron isoimmista artisteista, joka on dominoinut paikallisia listoja ja gaaloja jo usean vuoden ajan. Biisinä Universum on räpättyä tanssimusaa, jonka synteettinen saundimaailma on hiottu minttiin ja tuotannollisesti todella laadukas tuotos.

MG palaa juurilleen ja vetää osuutensa puhtaasti räppäämällä, vaikka herra onkin kunnostautunut laulajana lähivuosina. PÄRÄYTTÄVÄÄ!

Instagram: Mikael GabrielNublu

Facebook: Mikael GabrielNublu

Kimi Hendrix – Random Feat. PistePiste

Vahingollinen parisuhde on inspiroinut Kimi Hendrixiä jo aikaisemmin biisin tekoon ja Random onkin kuin jatko-osa aikaisemmin julkaistulle ”Aina” -biisille. Pitkän linjan seppä pitää kuulijan otteessa intensiivisellä preesensillään, tunteiden tuodessa lihaa sanojen ympärille, tehden selväksi mistä tässä puhutaan.

Tekniikka on hiottu pitkän uran aikana ja uutena aluevaltauksena avonaisuus ja tunteiden sanallistaminen tuo uusia tasoja Kimin musiikkiin. Enää ei ole tarvetta uholle, vaan nyt selvitellään henkilökohtaisia solmuja.

Hyvä biisi vaatii hyvän kertosäkeen, jonka hoitaa tunnistettavalla saundillaan ja tyylillään PistePiste, joka hoitaa osuutensa todella nappiin. Aiheeseen istuvan taustan on taikonut Kimin luottotuottaja Uno Bueno. Levyä odotellessa!

Instagram: Kimi HendrixPistePiste

Facebook: Kimi HendrixPistePiste

 

Ota haltuun Viikon Valitut soittolista: