Tällä kertaa paikkansa auringosta saivat hämmentävä Blackie Chan, liekikäs Larski7 sekä asenteellinen Konsta.

Viikon Valitut -juttusarja kerää joka viikon torstaiksi kolme viimeaikoina julkaistua teosta yhteen artikkeliin, jotka lopuksi arvioidaan Perjantaisin julkaistavassa Sonnin Taacca -podcastissa.

Blackie Chan – Genelec

MÄ BLÄÄSTÄÄN! Hauska, greenscreen tekniikalla toteutettu video tukee kappaletta mainiosti. Videolla blackie chan kiipeää tikkaita pitkin jäätävän ison Genelec kaijuttimen päälle ja bläästää! Myös Blaka nimellä musiikkia julkaissut artisti jättää arvoitukseksi, onko nimi vaihdettu kokonaan vai onko kyseessä jonkinlainen alter ego? Kappale on sanoituksiltaan hyvin humoristinen ja räävittömän sensuroimaton. Räpit on hoidettu tyylikkäästi tyylejä vaihtaen ja ne toimitetaan hyvin ilmekkäästi. 3AM tällä kertaa tuottajan penkissä ja biittihän toimii bläästättäväksi muillakin kun biisissä mainituilla Iisalmen ihmeillä. Jääkäämme odottamaan mitä mystinen Blackie Chan keksii seuraavaksi?

Blackie Chan Instagram

Larski7 – Palaa voimakkaana

Suomenkielisen reggaen purjeisiin tuulta puhaltaa Reggaedog lafka, joka on ottanut tehtäväkseen kantaa suomalaista reggaeta kuin Larski7 tulta sisällään. ILARI nimellä räppiä aikaisemmin vääntänyt Larski7 on selkeästi löytänyt oman juttunsa, sillä Palaa voimakkaana on laadukasta kamaa tuotannosta sanoituksiin ja kuulostaa siltä miltä reggaen pitääkin. Ulosanti on yllättävän villitöntä ja maltillista ja tilaa revittelylle toki olisi, mutta toimii toki näinkin. YouTube palvelusta löytyy myös Tommi Ahosen työstämä video kappaleen tueksi.

Larski7 Instagram

Konsta – Sun Vierest

Mikkelistä kotoisin oleva Konsta on vakuuttanut aktiivisella työskentelyllään musiikin parissa heti alusta lähtien ja kehittynyt huimaa vauhtia. Sun Vierest on hyvin tuotettu Akseli Elias Vuoren toimesta ja biisin rakenne on rakennettu tyylikkäästi sisältäen suvantoja ja nousuja kertosäkeeseen, joka on puolestaa myös toteutettu hyvin energisesti ja toimivia koukkuja löytyy, kuten tämmöisessä musiikissa pitääkin. Biisin tarina on symppis ja sen sijaan että haikailtaisi toista puolta takaisin halutaankin se vaan v*****n mielestä. Konsta on pudottanut tänä vuonna jo kaksi sinkkua ja ura hyvällä mallilla! Biisin tueksi löytyy myös musiikkivideo.

Konsta Instagram

Konsta Facebook