Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asa & Band, Kasper / Tavastia-klubi

helmikuu 21 @ 20:00 - 23:30

15€

Pe 21.2.2020 @ Tavastia-klubi
Asa & Band, Kasper
Ovet klo 20:00
Liput alk. 15 € / 17 € ovelta, mikäli jäljellä.
K-18

Asa & Band saapuu Tavastialle helmikuussa!

Me rakennamme identiteettimme ja tulemme osaksi ympäröivää kulttuuria kielen kautta. Tätä todellisuutta me myös dokumentoimme kielellä. Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailman rakentamiseen.

Sen Asa on tehnyt. Aliaksella Avain uransa aloittaneella Matti Salolla oli aina oma painovoimansa, joka ohjasi omalle polulle. Klassikoksi muodostunut debyytti Punainen tiili toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinän ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen – oman kielen ja oman maailman – löytymiseen oli Asa. Kieli on rytmiä ja rapinkin keskiössä on flow, rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy Terveisiä kaaoksesta esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan. Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä Loppuasukas. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee-se-itse -henkisestä Foetida-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten Love ja Jou jou, sekä dj-vetoisista keikoista Asa & Band -kokoonpanon konsertteihin. Kun on vuosi 2019, Asa on taiteilijana itsenäinen – sekä esteettisesti että oman levy-yhtiön ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä. On monta maailmaa joita rakentaa. ASAn viimeisemmät julkaisut ovat albumit “Rakkauslauluja miehille” (Roihis Musica, 11/2018) ja “Uni näkee unta meistä” (Roihis Musica, 02/2019).

Kasper on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi toisen pitkäsoittonsa ‘Niin pyörii maa’ viime syksynä ja valmistelee tällä hetkellä uusia biisejä DJ Polarsoulin kanssa. Kasperin ensimmäinen pitkäsoitto ‘Pehmeä aika’ julkaistiin 2017 ja se sisälsi esimerkiksi singlet Mä täytän aikaa sekä Tunnetkohan säkin niin. Tavastian keikalla nähdään nelihenkinen yhtye, jossa soittaa Kasper Kotisaaren lisäksi Aapeli Hakala (koskettimet), Lassi Ylönen (rummut) sekä Olli Puolakka (bassot).

Kasperin musiikkia on aiemmin luonnehdittu unipopiksi ja toinen albumi jatkaa samalla linjalla, vaikka siinä onkin myös edellistä levyä hauraampia ja synkempiä sävyjä mukana.

“Uneliaine äänineen, raukeine harmonioineen ja eskapistisine teksteineen hän kuulostaa tulevan jostain eri maailmasta kuin hittilistojen uratietoiset ja kovalla supliikilla viihdyttävät miehet ja naiset.” – Ilkka Mattila / HS

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 21
Aika:
20:00 - 23:30
Hinta:
15€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Tavastia, Helsinki
Urho Kekkosen katu 4-6
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.tavastiaklubi.fi/

Tulevat tapahtumat

la 29

Kuva ja Ääni 2020

helmikuu 28 - maaliskuu 1
Helsinki
la 29
la 29

Club Dive: Adikia + Sonny / G Livelab Tampere

helmikuu 29 @ 21:00
Tampere
la 29

MELO + LAURI HAAV

helmikuu 29 @ 23:00
Helsinki
maalis 03

Pouya (USA), Tavastia 3.3.2020

maaliskuu 3 @ 20:00 - 23:00
Helsinki

Sosiaalinen media