Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Gods of Rap Official Afterparty, Skohan

toukokuu 27 @ 23:00

16€

Gods Of Rap viralliset jatkot juhlitaan Skohanissa laadukkaiden ja ajankohtaisten artistien seurassa.
Skohan sijaitsee Helsingin sydämessä rautatieasemaa vastapäätä.

LINEUP:
:: SMC LÄHIÖROTAT
:: BRÄDI
:: YO! KUUDESLINJA RAPS
:: DJ TASTE

K-18

Liput ovelta
Keikkalipulla 14€ / norm. 16e

SMC LÄHIÖROTAT

SMC Lähiörotat on aito ilmiö ja parhaat ilmiöt syntyvät yleensä kuin itsestään. Rottajengi tuli tunnetuksi Skatemaniacs-elokuvaa varten tehdystä “SMC Hoodrats” -videosta ja loppu onkin historiaa. Kansa halusi lisää. Rotilta on ilmestynyt kaksi kokopitkää, videot ovat keränneet miljoonia katselukertoja ja kollektiivi on villinyt niin festarilavoilla kuin hämyisillä klubeillakin mm. Wu-Tang Clanin lämppärinä.

Nyt ryhmä on aktiivisempi kuin koskaan, keikkaa ja uusia biisejä pukkaa. Puikoissa Tono Slono, Eräkoira, Avionin Prinssi, Jugijugi ja J-Laini, ja keikoilla messissä voit nähdä oikeastaan kenet vaan. SMC Lähiörotat on koonnut ympärilleen monipuolisen yleisön rapin ystävistä, skedeskenestä, punkkareista ja yllättäen myös kauniista naisista.

Uudistuskykyinen superkokoonpano osaa jättää uppoavan laivan oikealla hetkellä, mutta lähiöitä he eivät jätä koskaan. Ja niin se menee, se on aina menny niin ja niin se tulee aina menemään, biatch.

YO! KUUDES LINJA RAPS

Yo! Kuudes Linja Raps on jo kunnioitettavaan kymmenen vuoden ikään kasvanut klubi-instituutio Helsingistä. DJ Tboyn, Didierin, Nadan ja J-Lainin pyörittämä klubi-ilta Kuudennella Linjalla vetää illasta toiseen talon täyteen eklektisellä klassikko-räppiin, R&B:hen ja Dancehalliin keskittyvällä selektiollaan.

BRÄDI

Brädi on jo parikymmentä vuotta kotimaisen urbaanin musiikin kentällä vaikuttanut, monissa liemissä keitetty konkari, jolle mikään esiintymislava Suomessa ei ole vieras. Miehen matka 5th Elementin, Herrasmiesliigan ja Cheekin keikkaryhmän kautta pian kymmenen vuotta jatkuneelle, menestyksekkäälle soolouralle hakee vertaistaan, ja takaa sen, että keikka, kuin keikka hoituu rautaisella viihdyttäjän ammattitaidolla.Brädi on kuulunut jo vuosia maamme eturivin rap/hiphop -artisteihin, ja nykyään miehen julkaisut napsahtelevat lähes poikkeuksetta jalometallikantaan. Singlet, “Lämpöö”, “Hätähuuto”, “Kombo” ja “Saturnus” ovat striimanneet platinaa, sekä “Uimaan” ja “Nelostie”, kultaa.

Brädi on julkaissut kolme sooloalbumia, “Repullinen Hiittiä” (2010), “Näis Kengis” (2012), ja “III” (2014), joista keskimmäinen on myynyt kultaa. Tällä hetkellä odotetun neljännen albuminsa parissa työskentelevän herran kappaleita on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo yli 40 miljoonaa kertaa. Miehen viimeisin single, “Joutsenet”, julkaistiin elo-syyskuun vaihteessa, 2018.Ystävällisenä ja sosiaalisena kansanmiehenä tunnettu Brädi on parhaimmillaan livenä, ja rakastaa mennä sinne, missä ne oikeat fanit ovat – tavallisen kansan keskellä. Miehen motto kuuluukin: “Vaikutuksen voit tehä kaukaakin – mut vaikuttaakses on mentävä ihmistä lähelle.”

*järjestäjä pidättää oikeuden ohjelma ja aikataulumuutoksiin*

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 27
Aika:
23:00
Hinta:
16€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Skohan, Helsinki
Keskuskatu 8
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map

Tulevat tapahtumat

la 24
la 24

Monsp Night Out IV – kesän päätösklubi

elokuu 24 @ 19:00 - elokuu 25 @ 04:00
Helsinki
ke 28
syys 06

Tapahtumakalenteri

« elokuu 2019 » loading...
ma ti ke to pe la su
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Sosiaalinen media