Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matriarkaatti Open Mic x Siltanen

syyskuu 12 @ 21:30

💎MATRIARKAATTI OPEN MIC Siltasessa! 💎

MATRIARKAATTI OPEN MIC tarjoaa matalankynnyksen esiintymismahdollisuuden kaikille naisille, trans- ja ei-binäärisille henkilöille.

Tule nauttimaan mahtavista esityksistä tai nouse itse lavalle. Esitysten välissä DJ Paha Narttu pitää tunnelman katossa ja illan virallisena esiintyjänä nähdään MuijaT

💎ILLAN AIKATAULU:
21:30 Open Mic alkaa & Paha Narttu DJ
23:30 MuijaT live
00:00 Paha Narttu DJ

💎ILMOITTAUTUMISOHJEET:
Open mic on tarkoitettu kaikille nais, trans ja nonbinäärisille henkilöille.

Ilmoittautumisen voi tehdä etukäteen Matriarkaatille facessa, instassa tai sähköpostin ([email protected]) kautta. Ilmoittautua voi myös paikan päällä Siltasessa klo 21 eteenpäin DJ Pahalle Nartulle. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro montako biisiä olet esittämässä ja niiden kestot. Huomioithan että esiintymisaika on max 10min per henkilö/kokoonpano.

Taustat voi lähettää Matriarkaatin sähköpostiin, tuoda paikan päälle tikulla tai vaihtoehtoisesti soittaa ne omasta puhelimesta aux-piuhan kautta. Toivomme Open Mic lavalle rap painotteisia (spoken word, rnb) esityksiä, mutta raja on häilyvä.

MATRIARKAATTI OPEN MIC pyrkii toteuttamaan turvallisemman tilan periaatetta. Ilmoitathan järjestäjille, jos näet epäasiallista käytöstä🌻🦋✨

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 12
Aika:
21:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Siltanen, Helsinki
Hämeentie 13
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map

Tulevat tapahtumat

ke 20

Paris Shadows (USA) / Tavastia

marraskuu 20 @ 20:00 - 23:30
Helsinki

Sosiaalinen media