Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yeboyah – Elovena EP-julkkarit, Kuudes Linja 24.8.2019

elokuu 24 @ 19:00 - 23:00

11,50€

YEBOYAHIN ELOVENA EP-JULKKAREITA JUHLITAAN KUTOSELLA
La 24.8.2019 Helsinki, Kuudes Linja

Myrskyvaroitukseksikin kutsuttu Broflake -debyyttisingle sai odotettua jatkoa 26.7.2019, kun Yeboyah julkaisi kesäisen Elovena EP -esikoisensa. Omakustanteinen EP sisältää nimikkokappale Elovenan lisäksi Intron ja kolme kappaletta: Aili, Skitti ja Peili. Skitti -kappaleella feattaa nouseva artisti Isaac Sene.

Yeboyah:lle tunnusomainen vahva visuaalisuus korostuu tässä julkaisussa jokaisen kappaleen saadessa oman musiikkivideonsa. Elovena Visual EP julkaistiin Youtubessa 26.7. klo 12:00.

“Maaliskuussa jätin kaikki vanhat demot pöytälaatikkoon ja päätin lähteä toteuttamaan unelmaani EP-kokonaisuudesta, johon kuuluisi musiikin lisäksi kokopitkä visuaalinen puoli. Kappaleet syntyivät orgaanisesti yhdessä tuottaja Palmrothin kanssa ja videota lähdimme tuottamaan yhdessä ystäväni Jasmina Amzilin kanssa. Heidän lisäkseen projektissa on ollut mukana iso työryhmä luovia ammattilaisia, ystäviämme ja perhettä, joiden jokaisen työpanos on ollut korvaamattoman arvokas ja merkityksellinen.” – Yeboyah

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowssakin erottuvalla lavapreesenssillään loistava Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka on ehtinyt jo esiintyä niin täpötäydellä Flow Festivalin Red Arenalla, loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin. Yeboyah:n vakuuttavia räppejä kuullaan myös Gasellien, Dilemman sekä Pesson uusimmilla albumeilla. Tulevan julkaisun nimikkokappaletta Elovenaa on artistin Sideways -esiintymisten perusteella kutsuttu jo hittipotentiaalia omaavaksi (Helsingin sanomat) vuoden kotimaiseksi (Rumba).

“Elovena EP on matka mun sielunmaisemaan. Elovena Visual EP tukee vahvasti levyn musiikillista tarinankerrontaa. Sitä, kuinka olen inspiroitunut uraauurtavista naisista (Intro) ja heidän tukensa avulla löytänyt itsestäni voiman lähteä toteuttamaan unelmiani rohkeasti (Aili). Olen löytänyt ystäviä, joiden kanssa voin toteuttaa itseäni vapaasti (Skitti) ja he yhdessä luonnon kanssa muistuttavat minua siitä, ettei elämä ole niin vakavaa, vaikka välillä pitääkin käydä syvillä vesillä ja reflektoida (Peili). Loppujen lopuksi olemme kaikki samanlaisia ja erilaisia, tarvitsevia, keskeneräisiä upeita luonnon luomuksia ja toistemme tuella voimme tulla nähdyksi ja vapauttaa meissä valmiina olevan voiman (Elovena)!” – Yeboyah

Visuaalisella EP:llä nähdään Yeboyah:n rinnalla suomalaisia kulttuurimaailman ja tasa-arvon rakentajia kuten Koko Hubara, Maryan Abdulkarim ja Sonya Lindfors, sekä useita muita vaikuttajia. Kokonaisuuden ovat ohjanneet Inka Pitkänen, ohjaaja-koreografi Ima Iduozee, ohjaaja-dokumentaristi Carmen Baltzar, sekä näyttelijä-ohjaaja Geoffrey Erista. Koko audiovisuaalinen tuotanto on omakustanteinen.

LIPUT:
– ennakkoon Tiketistä alk. 11,50€
– ovelta 12,00€

www.facebook.com/yeboyah
www.kuudeslinja.com
www.allday.fi

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 24
Aika:
19:00 - 23:00
Hinta:
11,50€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Helsinki
Hämeentie 13
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map

Tulevat tapahtumat

pe 18

Silent Servant+Demdike Stare

lokakuu 18 @ 19:00 - 23:00
Helsinki
pe 18
pe 18
la 19

Sosiaalinen media