Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yeboyah

12 syyskuun @ 19:00 - 13 syyskuun @ 22:00

Yeboyah on helsinkiläinen räppäri, jonka myrskyvaroitukseksikin kutsuttu Broflake –debyyttisingle nosti artistin tulevaisuuden suurimpien lupausten joukkoon jo vuonna 2017.
Saga jatkuu heinäkuussa 2019 julkaistun kesäisen Elovena EP:n myötä. Yeboyah:lle tunnusomainen vahva visuaalisuus korostuu tässä julkaisussa jokaisen kappaleen saadessa oman musiikkivideonsa.
“Maaliskuussa jätin kaikki vanhat demot pöytälaatikkoon ja päätin lähteä toteuttamaan unelmaani EP-kokonaisuudesta, johon kuuluisi musiikin lisäksi kokopitkä visuaalinen puoli. Kappaleet syntyivät orgaanisesti yhdessä tuottaja Palmrothin kanssa ja videota lähdimme tuottamaan yhdessä ystäväni Jasmina Amzilin kanssa. Heidän lisäkseen projektissa on ollut mukana iso työryhmä luovia ammattilaisia, ystäviämme ja perhettä, joiden jokaisen työpanos on ollut korvaamattoman arvokas ja merkityksellinen.” – Yeboyah
D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowssakin erottuvalla lavapreesenssillään loistava Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka on ehtinyt jo esiintyä niin täpötäydellä Flow Festivalin Red Arenalla, loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin. Yeboyah:n vakuuttavia räppejä kuullaan myös Gasellien, Dilemman sekä Pesson uusimmilla albumeilla. Tulevan julkaisun nimikkokappaletta Elovenaa on artistin Sideways -esiintymisten perusteella kutsuttu jo hittipotentiaalia omaavaksi (Helsingin sanomat) vuoden kotimaiseksi (Rumba).
“Elovena EP on matka mun sielunmaisemaan. Elovena Visual EP tukee vahvasti levyn musiikillista tarinankerrontaa. Sitä, kuinka olen inspiroitunut uraauurtavista naisista (Intro) ja heidän tukensa avulla löytänyt itsestäni voiman lähteä toteuttamaan unelmiani rohkeasti (Aili). Olen löytänyt ystäviä, joiden kanssa voin toteuttaa itseäni vapaasti (Skitti) ja he yhdessä luonnon kanssa muistuttavat minua siitä, ettei elämä ole niin vakavaa, vaikka välillä pitääkin käydä syvillä vesillä ja reflektoida (Peili). Loppujen lopuksi olemme kaikki samanlaisia ja erilaisia, tarvitsevia, keskeneräisiä upeita luonnon luomuksia ja toistemme tuella voimme tulla nähdyksi ja vapauttaa meissä valmiina olevan voiman (Elovena)!” – Yeboyah
Visuaalisella EP:llä nähdään Yeboyah:n rinnalla suomalaisia kulttuurimaailman ja tasa-arvon rakentajia kuten Koko Hubara, Maryan Abdulkarim ja Sonya Lindfors, sekä useita muita vaikuttajia. Kokonaisuuden ovat ohjanneet Inka Pitkänen, ohjaaja-koreografi Ima Iduozee, ohjaaja-dokumentaristi Carmen Baltzar, sekä näyttelijä-ohjaaja Geoffrey Erista. Koko audiovisuaalinen tuotanto on omakustanteinen.

 

Tiedot

Alkaa:
12 syyskuun @ 19:00
Loppuu:
13 syyskuun @ 22:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/608150693394368/

Järjestäjä

Konepaja Biergarten

Tapahtumapaikka

Konepaja Biergarten
Suomi + Google Map

Tulevat tapahtumat

ke 30

The Groove – Broo Pizza Bar | Every Wednesday

30 syyskuun @ 18:00 - 1 lokakuun @ 03:30
Helsinki
loka 01

Silmien Takana: Jesse Markin – Ulkopuolisuus

1 lokakuun @ 19:00 - 22:30
Helsinki
loka 02

Paperi T & Khid

2 lokakuun @ 20:00 - 3 lokakuun @ 04:00
loka 02

IBE + Turisti – Tapahtumakeskus Telakka 2.10.

2 lokakuun @ 21:00 - 3 lokakuun @ 01:00
Helsinki
loka 02

Mäkki at Yökerho Studio

2 lokakuun @ 21:00 - 3 lokakuun @ 04:30
Turku

Sosiaalinen media