Deadlinejen lähestyessä toivoisi voimaa, jotta voisi suoriutua enemmä, paremmi, kovemmi.

Jokainen meistä varmasti tuntee olonsa ajoittain niin voimattomaksi kaiken kiireen keskellä, ettei tunne saavansa mistään otetta. Feat.fi tavoitti tästä aiheesta musiikkivideon julkaisseen Deadlinen.

 

Moro. Kuinka syksysi on startannut?

-Syksy on ollut työn täytteinen! Teen töitä lähihoitajana kotihoidossa ja samalla kirjoittelen näitä kappaleitani, ei siinä sitten paljoa muuta ehdikkään. Bändikin on saanut lisäystä syksyn mittaan, sillä jo ennestään ystäväni Tuukka tuli remmiin soittamaan rumpuja. Luultavasti Deadlinen soundikin muuttuu, kun saadaan akustiset rummut mukaan studio työskentelyyn. Odotan sitä innolla.

 

Mikä innoitti kirjoittamaan Enemmä, Paremmi, Kovemmi kappaleen?

– Enemmä, Paremmi, Kovemmi syntyi jonakin iltana, kun oli taas tehnyt pitkän pätkän töitä ilman kunnollista lepoa ja seuraavana aamuna oli taas töihin meno. Kai siinä sitten mietti sitä samaa mitä me kaikki välillä, että mitä kaikkea sitä elämässään voisi tehdä jos se olisi taloudellisesti mahdollista. Vaikka biisi itsessään antaa sellasen kuvan, etten olisi tyytyväinen elämääni näin, niin ei se ehkä niinkään mene. Olen tyytyväinen arkeen, mutta välillä on jees unelmoida. Enemmä, Paremmi, Kovemmi on voima biisi itselle, joka kannustaa jatkamaan, vaikka välillä väsymys meinaa viedä voiton.

 

Kerrotko vielä biisin visuaalisesta puolesta?

-Meitä on tosiaan muutama hyvä ystävä, jotka tätä palettia pyörittää. Tämän videon tekoon otettiin vahvistus kuopiosta Juuso Martikainen. Juuson kanssa tutustuttiin jo lapsena uinnin parissa. Video tuli hyvin spontaanisti. Juuso tuli helsinkiin kameran kanssa ja tarkotus oli tehdä video uudempaan kappaleeseen, mutta sää ei antanut periksi siihen. Koska ei voitu kuvata ulkona, niin otettiin “plan b” ja kuvattiin visuaalit tähän. Istuttiin alas, suunniteltiin vähä mitä halutaan tuoda videolla ulos ja alettiin samointein hommiin. Videon teemana on oravanpyörä ja väsymys. Rooleissa minä ja Tuukka. Tuukka näyttelee mun esimiestä, joka ei sanoissaan säästele. Ja minä taas olen se alempiporras, joka raataa niska limassa. Video ei tietenkään ole todenmukainen, mutta ajatus oravanpyörästä ja turhautumisesta arkeen saatiin tuotua aika hyvin esille.

 

Oikein paljon kiitoksia vastauksista, ja hyvää syksyn jatkoa!

 

Kuva: Loasteeze

Instagram: : https://www.instagram.com/deadlinehki/