Iisalmelainen Pramatik tiputti ulos seitsemän kappaleen EP:n (julkaisija: FTK-levyt). Feat jututti 23-vuotiasta Tommi Laitista.

Mihin teemoihin uunituoreen EP:n sanoituksellinen anti kiteytyy?

Toi EP on katsaus siitä miltä mun elämä näyttää Iisalmessa niinku teini- ja varhaisaikuisuuden välillä. Halusin myös näpäyttää jengiä jotka pitää Iisalmessa ja “landella” olemista jotenki vääränä ratkaisuna ja ajattelee että siellä ei oo mitää.

Kuinka seitsemän biisiä sisältävän julkaisun tekoprosessi eteni?

Tekoprosessi eteni nii että löysin mun tuottajan Davinscin (Vinski Tirkkonen) pari vuotta sitte ja tavattii iha ekoi kertoi ja sovittii että tehdää levy. Molemmilla oli koko ajan kova palo ja selkee tavoite mitä kohti mennään. Tekeminen oli tosi helppoo ja kehityttii molemmat ihan sikana toistemme avulla, plus vinskistä tuli mulle samalla lojaali ystävä.

Yllä Pramatikin EP:ltä löytyvä, maaliskuussa julkaistu videosingle.

 

Mitä Pramatikin elämään kuuluu juuri nyt?

Kesä on mennyt hyvin rauhallisesti Iisalmessa. Muutamia keikkoja oon heittäny ja EP:n ollessa jo mun osalta valmis, niin oon vaan kirjoittanu lisää musaa jotta päästää EP:n jälkee julkaisee mahdollisimman nopee uutta.

Osaatko valottaa tulevaa? 

Aika vaikee kommentoida tulevaa sen enempää ku että tullaan tekee vinskin kanssa vaan entistä enempi hommia. Räppiä siis on ainakin tulossa! Myös uutta musavideoo julkaistaan taas jossain kohtaa. 

Mites noi freestylehommat noin niinku jatkossa. Vieläkö aiot lähteä kehään?

Jengi jauhaa aina että pitäs lähtee mutta nykysin oon keskittyny vaan musantekoon, että tuskin lähden enää battleihin. Mutta ei sitä ikinä tiedä…

Kiitos haastiksesta!

Kiitos sulle ja featille.

Ota EP haltuun Spotifystä.