Kuopiolaisen Funkkaa Taikka Kuole -kollektiivin (FTK-levyt) artisti Rowine on julkaissut tänä vuonna kolme musiikkivideota. Viime vuonna MC:ltä tippui kokopitkä levy ja yksi video. FEAT chattaili artistin kanssa.

Alagenre?

– Teen vaa musaa fiiliksen mukaan ja tyylilaji on sit aina sitä mitä sen tekohetkellä on ollu fiilis tehdä.

Vapaamuotoinen kuvaus?

– Sano sä?

– Leijalevan shamanistista mutta napakkaa soundia yhdistettynä rullaavan pehmeään mutta tekniseen räppiin?

– Se on hyvä.

Jos nimi tai kuvaus ei soita kelloja – etkä ole tarkastanut tämän vuonna 2015 aloittaneen sylkijän tuotantoa – luet oikeaa artikkelia. Topias Rouvisen eli Rowine:n tämän vuoden ensimmäinen video julkaistiin 1.2.2018. Jotain 22-vuotiaan Kuopiolaisen kyvykkyydestä kertonee se, että Pähkinöiks nimisellä Grimerap -tyylilajin alle lukeutuvalla kappaleella vierailee Töölön ketterästä tuttu Matti 8Bängerin biitistä vastaa Yosu. Dääm houmi… tää potkii… Katso Pekka Keräsen tuottama musiikkivideo alta:

…Jo seuraavassa kuussa Rowine julkaisi uuden tuotoksen kansan katsottavaksi: Low Key. Kappaleen taustan ja musiikkivideon tuotanto on samojen herrojen käsialaa, kun Pähkinöiks stygen osalta. Tarttuva biitti, smuutti flow, laadukas video. My personal favourite. Check this out!

Viikko takaperin videojulkaisut saivat jatkoa (2.11.2018). Leijailevan Ennuku biitin tuotannosta vastaa edelleen Yosu. Tällä kertaa räppärin ja biittinikkarin yhteistyö oli yhtä lailla se voima, joka parsi kasaan myös videon. Artistin omien sanojen mukaan  “kotikutoisuus” oli itsetarkoituksellinen valinta, koska “ei kaiken tarvitse aina olla niin loppuun asti hiottua”. Tuorein tuotos katsottavissa alla!

Voit katsoa myös viime vuonna julkaistun videon Jäbille klikkaamalla tästä linkistä.

Mitä tulevaisuudensuunnitelmia?

– Keikat on tältä vuodelta ainakin tehty. Tällä hetkellä vähä lowkey meno. Hion vähä omaa soundia ja sitä mitä haluan musiikiltani tuoda ulos. Toivotaan, että ens vuoden alusta vois julkasta lisää musaa ja koittaa bookata vähän keikkoja sinne tänne.

Em. kappaleet löytyvät suoratoistopalveluista. Ota artisti seurantaan ja tsekkaa viime vuonna julkaistu levy Spotifystä: