Laiska Leppone – Kaikki tuntee apinan (julkaistu 19.08.2018). Turengin teurastaja takoo taattua tahtia ja sylkäisi kesän lopussa ulos viidennen pitkäsoittonsa. Feat toimitus otti oppia hämäläisen harkitsevasta hitaudesta… ja tarttui levyyn tällä päivämäärällä.

Artistin aikaisemmat pitkäsoitot ovat aikajärjestyksessään Hyvässä hapessa (2004) HighFive, Big Talk (2005) nimellä LaiskaSkidi, Sananlaskuja (2007), HuudiBoogie (2009) sekä Mes que un slut (2012). Seuraavassa ote hämäläisräppärin facebookpostauksesta:

“Aloin vääntämään levyä bout 6 vuotta sitten, välillä sitä kuoppas koko paskan ja joi kartsalla kaljaa. Elämä viskoi pitkin puita ja puskii, rakkaus oli muuttanut muotoaan. Tänä päivänäkin sitä usein pohtii mielessään että miksi pelkään olla rakkaiden lähellä. Menetyksen pelko on tunne joka päälle päästyään pistää miehen polvillee ja kyyneleet kastelee kasvot. Ei rakkauden pidä sattua, yksin olo sattuu, rakkaus on ainut asia maailmassa joka saa ihmisen tekemään toisille hyvää. Hoidan duunit, suukotan mun naisen ja lapset puhki ja takakenossa ja hymyillen painelen paikalliseen morottaa kaiffareita. Mulla on kaikki, rahaa? ihan vitun nihkeesti. Terveys? nippinäppi. Rakkautta? niin paljon että voin jakaa sitä muille. Nostan hattua ja kiitän sydämmestä ystäviä jotka oli mukana duunaamassa plattaa, se tuntuu hyvältä juuri näin, KIITOS!

Feateista: Olavi Punasilmä, Timo Kotipoltto, KRSTA, Tuomio, Kari Tiilikaine, Guru Seppäne, Nina Seitsone, Kurva Von G, Johtaja Mäkelä.
Biiteistä: Misha, K-Henkka, NavySnaga, JayMayn 
Kitaroista: Joni Vierre, Tommi Pajunen
Bassoista: Sami Kurvinen
Beatbox: Zerihun Tuomela
Scratch: Dj Tatc
Kannet: slay_375
Mix/Mas: Niko Sydänmaanlakka
Fyrkat: Tommi Perälä
Studio support: Georg Laakso
Säädöt: Pasi Aalto

ps. Jostain kumman syystä levylle eksyi pari “lainattua” biittiä, siitä johtuen koko platan voi kuunnella kokonaisuudessaan
youtubesta tai lataa alla olevasta linkistä. Spotify, Deezer yms.hieman skidimpi versio.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AbCkf7yaUxc&list=PLF6L25NTQ5bDq-prrIHQ3CUr1CGZyGVvr

Lataa koko levy (mp3): https://drive.google.com/…/1k7QqdsB14-vOkyHUlGat7PaOMeSOHvO…

Spotify: https://open.spotify.com/album/3khkAhAIJDB70eXEdu4i1F

Deezer: https://www.deezer.com/en/album/71406012

Ollaan perseauki joten mitään fyysistä versioo tuskin tulee, joten jos diggasit niin paa tää postaus jakoon, thx!

-Turengin Paska Usher a.k.a Diego Rosolli a.k.a Laiska Leppone”

Koko levy:

Katso alta viime vuonna julkaistu musiikkivideo: