Feat metsästää jatkuvasti uusia kykyjä nostettavaksi tapetille. Onko tämä Turkulainen 26-vuotias artisti yksi sellaisista? Kuuntele ja ota kantaa!

Toimitus sai yhteyden itseään “hipsterhop -artistiksi” kutsuvaan RASI:in. Seuraavassa allekirjoittaneen esittely itsestään:

Turkulainen RASI on moderni hipsterhop –artisti, joka yhdistelee EDM- ja rap–musiikkia luovaksi pop-kokonaisuudeksi. Tämä tuore artisti kirjoittaa ja säveltää kappaleensa itse. Poliisin uran jäätyä haaveksi kahden aivokasvainleikkauksen jälkeen, RASI alkoi keskittyä musiikkiin. Sairaudet ovatkin sävyttäneet nuoren muusikon elämää, mutta samalla kokemukset ja niistä ammennetut sanoitukset ovat synnyttäneet yhden suomalaisen musiikin lupaavimmista ja hyvätapaisimmista artisteista. Aiempi single King Kong nousi Suomen top 50 viraalisinta –listan sijalle 16, sekä Suomiräpin järkäleet ja Uuden suomalaisen musiikin listoille. Kyseinen biisi rikkoi vastikään 100 000 kuuntelun rajapyykin ja on julkaistu Olari 21 musiikki -yhtiön kautta.

Uunituore, torstaina 27.9. julkaistu single Treffit jatkaa samaa reittiä suoraan tanssilattialle. Sanoituksillaan kappale tuo nykyajan ulkonäköorientoituneeseen treffikulttuuriin ujon treffaajan näkökulman. Kappaleen tarina alkaa treffeistä ja päättyy kertojan jäätyä yksin kuin nalli kalliolle. Treffit on vertaistukea ujoille ja herkille henkilöille, jotka painivat treffailun kanssa, antaen heille turvallisen syyn nauraa kertojan kommelluksille.

Mikäli sytyit, ota tuoreen artistin somekanavat seurantaan!

https://www.facebook.com/rasimusiikki/
https://instagram.com/rasiofficial