Feat. listaa perinteiseen tapaan perjantaisin ja lauantaisin viikon kotimaiset julkaisutärpit. Toimitus päätti tällä viikolla nostaa muutaman ulkomaisen julkaisun lukijoiden iloksi.

Ensimmäisenä nostona toimii juuri tuoreen “Detroit 2” -albuminsa julkaissut Big Sean kappaleella “ZTFO”. Träkin nimi toimii lyhenteenä lausahduksesta “Zenned the fuck out”, joka näkyy myös musavideolla levitointina.

ZTFO oli yksi Detroit 2:en kohokohtia ja sen kruunaa Travis Scottin tarjoilemat Houstonilaisen tavaramerkiksi muodostuneet Ad libit. Detroit 2 on muutenkin varsin pätevä kokonaisuus, joka kannattaa ottaa haltuun, jos Big Seanin tuotanto on pudonnut aikaisemmin.

Tsekkaa video alta:

 

Draken kanssa yhteistyössä tehdystä “Look Alive” -sinkustaan pinnalle noussut BlocBoy JB julkaisi uuden träkin NLE Choppan kanssa. “ChobBloc pt.3” on kolmas osa Memphisräppäreiden “ChobBloc” -kollaboraatiosarjassa. JB on pysynyt aktiivisena sinkkurintamalla ja pudotti kuukausi sitten myös debyyttialbuminsa “Top Shotta”.

NLE Choppa valittiin tämän vuoden XXL Freshman -listalle muiden nousevien tulokkaiden kanssa, joten hänestä voi myös odottaa kuulevansa lisää tulevaisuudessa. Biisin lyriikoiden perusteella voi päätellä träkin olevan nauhoitettu ennen syyskuuta, sillä Choppa twiittasi lopettavansa väkivallasta räppäämisen syyskuun alussa.

Tsekkaa video alta:

 

NLE Choppan Twiitti:

 

Jos omaan artistinimeen voi tuplarimmata “Big boss”, olet voittanut pelin jo valmiiksi.

Viimeisenä nostona toimii Miamin oma Rick Ross uusimmalla singlellään “Pinned To The Cross”, jolla on feattaamassa Finn Matthews. Kappalella Rozay ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin ja muistuttaa, ettei varallisuus voi korvata henkistä vahinkoa, jota rasismi aiheuttaa ihmisen psyykkeelle.

Video on kuvattu muiden Rossin korona-ajan videoiden tapaan hänen kartanossaan. Vaikka puitteet ovat prameat, hän tekee selväksi voivansa samaistua sosiaalisiin ongelmiin.