ALL IN URBAN BEATS CRUISE seilasi viime viikonloppuna Helsingistä Tallinnaan. Artikkeli haastattelussa tapahtumaa pakertavat Jere Hyvönen sekä Jussi Ridanpää.

Tällä kertaa vetten päällä pääesiintyjänä nähtiin räppitrio Mouhous ja toisena livelähettiläänä RIVO!
Messissä laivalla oli tietysti myös Suomen legendaarisin räppiklubi Big Chips!
Laiva oli siis jälleen lastattu hyvällä jengillä ja fiiliksellä, sekä tietenkin kahdella lavallisella Suomen tiukimpia artisteja ja DJ:tä.

Saimme Featin toimituksen kanssa kokea todella, mitä Helsinki-Tallinna välimatka piti sisällään todella hyvän musiikin ja meiningin tahdissa merten yllä.

Haastattelimme näin 6 päivää jälkikäteen risteilystä vieläkin toipuvia mestareita nyt erikseen:

Itse laivalla käyneenä tiedän mistä oikein on kyse ja mistä nimi tulee, mutta ei siitä sen enempää! ALL IN! Mitä tää meinaa? Mistä nimi on peräisin? Mikä sai starttaamaan hullut urbaanit bileet merten päällä?

Jere:
ALL IN tarkoittaa ainakin meille kaiken panostamista tapahtumaan, me järjestäjinä koitetaan pistää kaikki paukut tehdäksemme bileet ja halutaan myös yleisön nauttivan ja bilettävän täysillä! Ollaan järjestetty elektronisen musiikin Electric Carneval -risteilyä menestyksekkäästi nyt 19 lähtöä ja sen ympärille on kasvanut todella kova seuraajakunta ja hype. Muistaakseni ainakin edelliset 8 lähtöä on myyty loppuun ennakkoon. Siitä innostuneena haluttiin tuoda myös urbaani musiikki laivalle! Koottiin kasaan hyvä jengi ja pistettiin botski rokkaamaan!

Jussi:
Mä olin tekemäs omaa urbaanin musan cruisea nimeltä Oh Ship!
Liimataisen Heikki sit oli kehittelemässä omaa risteilyä tahollansa. Yhdistettiin voimat ja tehtiin ALL IN. Idea tuoda nimessä jo yhteisöllisyys tän koko genren geimissä.
ALL IN näkyy filosofiana myös itse laivalla, artisteil on yhteiset bäkkärit, fiilistellään kimpas collegoitten keikkoja ja bailataan kimpassa keikkojen jälkeen.

Mikä erottaa teidät kaikista tapahtumista? Onko lupauksia?

Jussi:
ALL IN -risteilyn erottaa ainakin siitä et buukataan aina about kaikki. Ei paljoo maissa oo bileitä sillon ku on ALL IN. Artistit ja deejiit dikkaa tulla meidän risteilylle ku tietävät et meininki on taaki ja bileet on satavarmat. Vois tää maissakin toimii ja ehkä joskus testataankin.

Jere:
ALL INistä spessun tekee toki laiva lokaationa, joka on kuin rakennettu bileitä varten. Jokaisella on hotellitason majoitus kivenheiton päässä bileistä, tarjolla on kylpylää, TAX Freetä, ravintoloita ja muita laadukkaita palveluita.
Tietenkin meillä on aina Suomen kovimmat DJ:t ja ajankohtaisimmat artistit, ja on aika harvinaista nähdä saman illan aikana 10 Suomen kovinta levyseppää soittamassa.
Sen lisäksi koitamme panostaa yhteisöllisyyteen sekä artistien että yleisön kanssa, ei ole todellakaan harvinaista nähdä illan artisteja bilettämässä tanssilattialla yleisön seassa.

Ketä kaikkia teitä on rakentamassa settiä ja miten tekeminen on muuttunut tapahtumien välillä? Kuinka monta risteilyä on jo takana?

Jere:
Meillä on viisi risteilyä takana ja kokoonpano on pysynyt alusta asti lähes samana: Heikki Liimatainen (Events 365), Jussi Ridanpää sekä DJ Taste ovat kipparoineet laivaa alusta asti ja itse hyppäsin mukaan tuottamaan toisesta risteilystä lähtien.
Lisäksi tottakai mukana on teknisiä toteuttajia, VJ:tä, valokuvaajia, videokuvaajia ja Tallinkin henkiliöstöä, joita ilman ALL IN ei olisi ALL IN.

Jussi:
Ekaks oli minä idean kanssa, sit sattumalt jubattiin aiheesta Heikki L:n kaa ja tosiaan kelattiin yhdistää voimamme. Mul aika vahva markkinointitausta ja Heikki puolestaan tekee paljon tapahtumii ja vanha festari-hefe.
Pyydettiin myös Taste heti messiin koska se on koko maan kingi ku puhutaan räppigeimist.
Taste myös tehnyt tapahtumii iät ajat.
Jossain kohtaa saatiin myös promoottoriksi ja tuottajaksi Jere Hyvönen.
Jere oli himmee löytö.
Se äijä tekee viel joku päivä Suomen tärkeimmät ja isoimmat tapahtumat. Täysverinen ammattilainen.
Nyt olis viides ALL IN ja syyskuussa olis sit kuudes tulossa. Siit on tulossa kyl kova.

Laivalla on nähty laaja artisti kattaus. Mikä on ollut ikimuistoisin tai muistikuvattomin reissu äijälle/äijille tai palautteiden mukaan?

Jere:
Itselle on jäänyt elävästi mieleen Lukas Leonin keikka ALL IN Cruisella 23.3.2019, kun koko laiva oli täysillä messissä keikassa ja päälavan sulkeuduttua Lukas veti extempore pari biisiä vielä alakerran discossa.
Varmasti Itämeren isoin moshpit ikinä hahah, jengi oli todella haipissa.

Jussi:
Meil on ollu aina kovat artistit. On ollu Gassellit, Lukas Leon, Ibe ja miljoona muuta!
Mä lähden artistien buukkaukses aina energiatasoissa ja meil on aina ollu onnistuneet srtistivalinnat.
Tää viimeinen, eli Mouhousin live oli upee! Oon fiiliksis jätkist! Yleisö sekos kun kundit pisti shown käyntiin!

Laajeneeko ALL IN konsepti? Flyereissa ”Cruise” sana on valkoisella pohjalla toisin kuin muu teksti, ymmärränkö tämän vihjeenä oikein vai onko kyse graafikon visiosta?
 Mitä jatko suunnitelmia teillä on ja milloin jengi pääsee seuraavaksi risteilemään?

Jussi:
Meil on nyt diili Tallinkin kaa ja ALL IN nähdään toistaiseks vaan botskil. Täytyy kyl sanoo et oon haaveillut SAKU -areenan täyttämisest, et näkisin et tulevaisuudes voi olla vaikka ALL IN FESTIVAL tai mitä ikinä.

Jere:
ALL IN Cruise on nimenomaan laivalle tehty tapahtuma joka ainakin näillä näkymin pysyy botskilla, mutta pidetään kaikki mahdollisuudet avoinna. Seuraava ALL IN risteillään syyskuussa 2020 Silja Europalla tuttuun tapaan Stadista Tallinnaan!

Ajankohtaisena tietysti COVID-19. Onko tämä vaikuttanut ehkä nyt viimeisimpään tapahtumaan taikka seuraavien suunnitteluun millä lailla?

Jere:
Yleisön, artistien ja yhteistyökumppaniemme terveys on tottakai meille etusijalla, ja siksi pidämmekin tuntosarvet sojossa ja elämme tilanteen mukana.
Kyllähän se Korona on varmasti kaikilla ollut kaikilla tapahtuma-alan ihmisillä päälimmäisenä mielessä viime viikot/kuukaudet, mutta toivotaan että syksyn risteilyyn se ei vaikuta!

Jussi:
Korona-pandemia ei oo toistaiseksi vaikuttanut meihin. On tärkeetä et terveydellä ei leikitä. Toivottavasti jengi pysyy kunnossa ja tottakai toivotaan et syksyn ALL IN voidaan toteuttaa suunnitellusti. Tää on multa ja meidän jengiltä kuitenkin aina iso satsaus ja rutistus.
En usko et on lasten leikkiä saada 5 kertaa putkeen myytyä isoa risteilijää loppuun.
Eli meillä on ollut jokainen risteily täysin loppuunmyyty. Se on meille kunnia-asia et näin on myös jatkossa. Terveyden kanssa ei kuitenkaan pelleillä.

Kiitos haastattelusta! Pysykää terveenä kuten myös artikkelin lukijat! Loppuun terveiset Featin lukijoille?

Jussi:
Pakko sanoo loppuun et FEAT.FI on upea ja tärkeä instanssi urbaanille musiikille! Kiitos tärkeästä duunista ja viihdyttävästä sisällöstä. Pysykää terveinä ja nastaa kevättä!

Jere:
Muistakaa nauttia elämästä, pestä käsiä ja kuunnella räppiä! Nähdään ALL IN Cruisella syksyllä!

Tsekkaa video niin saat koppia illan fiiliksistä!

ALL IN Facebook

ALL IN Instagram